Fotele z ekoskóry
Fotele z ekoskóry
Witam, nie posiadam jeszcze T-roka, ale przymierzam się do zakupu.Jest jedna sztuka co mnie interesuje, ale ma fotele z ekoskóry, sprzedający pisze że to skóra, ale z numeru VIN wynika że nie, co o tych fotelach myślicie , ma ktoś takie ? A jak ogólnie warta sztuka? podaję link https://www.otomoto.pl/oferta/volkswage ... EfTGq.html , dzięki z góry za podpowiedzi.
Re: Fotele z ekoskóry
Jedna podpowiedź z mojej strony może nawet przestroga z własnego doświadczenia też przymierzałem się do rocznego t roka 1,5 tsi ze znikomym przebiegiem za jeszcze większe pieniądze ale z jak zamówiłem raport Autotesto za ok.450 zł to mi ręce opadły i odechciało mi się takich okazji auto było robione po zdrowej kolizji za 50 tys.!!!.Sprawdzałem też 2 auto Seata Leona mały przebieg 23tys/km auto młode raport zdecydowanie na NIE nic się w aucie nie zgadzało.Przy takich dużych kwotach stanowczo doradzam zamówienie raportu.
Dzięki Wachacz, ale ja samochód już oglądałem , bo to tylko 60 km.,mierzony lakier i jazda próbna była.Na zimnym tylko 2 trochę haczyła, potem już nie, czy to norma u nich?Ale tych siedzeń się trochę boje , bo w lecie będzie parzyło nie?
Ci fachowcy z Autotesto sprawdzą wszystko nie tylko lakier ale dosłownie każdy element auta sam nie jesteś w stanie tego zrobić,sprawdzą pochodzenie,wypadkowość bardzo dokładnie opiszą każdy element zrobią dokumentację zdjęciową.Myślę że samo sprawdzenie lakieru jedzcze o niczym nie świadczy to stanowczo za mało przy takich dużych pieniądzach.Jak podają fora samochodowe z 80% aut sprzedawanych sprowadzanych jest coś nie tak.Ale to tylko moje podpowiedzi ja to w kwietniu 2021r przerabiałem aż zdecydowałem się na nowe auto z salonu i szczęśliwe już w maju odebrałem ,miałem już dość dałem spokój z używanymi dobrymi autami ???.Ja trafiałem na lipę.
Była dostępna jako opcja skóra Nappa. Nie jest to inwencja twórcza posiadacza.
Ta skóra Nappa, to prawdziwa skóra tak? Jak ją oglądałem to fotel ma minimalne przytarcie na boczku, i wyglądała rzeczywiście jak skóra.
Jak tak koniecznie chcesz wiedzieć co to jest skóra Nappa jest coś takiego jak GOOGLE wpisz i tam wszystko jest napisane,sam z ciekawości czytałem i już wiem,życzę udanej lektury.