Android Auto.
Re: Android Auto.
A czy poprzez obd eleven da rade uruchomić app connet ?
Nie, to produkt swap (software as a product)
odblokowuję się na podstawie vinu-tzn generuje kod odblokowujący na podstawie vinu
Ale na bank jest to rozpracowane - ale nikt nie udostępni takiej wiedzy (dużo o tym czytałem, ale nic konkretnego nie znalazłem)
To samo dotyczy obsługi glosowej, monitora sport (performance monitor ) i innych
odblokowuję się na podstawie vinu-tzn generuje kod odblokowujący na podstawie vinu
Ale na bank jest to rozpracowane - ale nikt nie udostępni takiej wiedzy (dużo o tym czytałem, ale nic konkretnego nie znalazłem)
To samo dotyczy obsługi glosowej, monitora sport (performance monitor ) i innych
Ok. Okazało się że w moim trocku mam app connect, tylko jak uruchomić mirrorlink z telefonem xiaomi. Może ktoś pomoże ?
-
Przez Mirrorlink nie połączysz się. Musisz pobrać Android Auto ale nie ze sklepu tylko przez google jesli nie masz w tel. Potem fizycznie kabelek i gotowe.
Ok, dzięki. Temat ogarnięty
Witam!
A ja zapytam... jak podłącze telefon poprzez app connect to czy np google mapy wyświetlać się będą też na wyświetlaczu kierownicy?
A ja zapytam... jak podłącze telefon poprzez app connect to czy np google mapy wyświetlać się będą też na wyświetlaczu kierownicy?
Odtwarzanie mediów dostępnych po bluetooth po zapięciu USB jest u mnie niemożliwe. Trochę niedoróbka, bo np. dzwonienie działa tak samo przy połączeniu USB i bluetooth.
Na AA nie da się odpalić np. Yanosik-a, a to już apka pierwszej potrzeby. Skończyło się instalacja uchwytu na telefon, żeby mieć mapi i Yanosik-a jednocześnie. Ale i tak audio Yanosika-a idzie jako 'multimedia', więc jest wyciszane np. podczas rozmów telefonicznych. Ciekawe, jakie będę miał tego koszty...
Na AA nie da się odpalić np. Yanosik-a, a to już apka pierwszej potrzeby. Skończyło się instalacja uchwytu na telefon, żeby mieć mapi i Yanosik-a jednocześnie. Ale i tak audio Yanosika-a idzie jako 'multimedia', więc jest wyciszane np. podczas rozmów telefonicznych. Ciekawe, jakie będę miał tego koszty...
Ja kupię sobie yanosika xs. Przynajmniej będzie na stałe w aucie.
-
Czy rejestrowaliście swoje TRocki w aplikacji we connect?
Działa zamykanie samochodu przez aplikację?
Działa zamykanie samochodu przez aplikację?