Bądź co bądź, to dla mnie świetna wiadomość
Kolor szary Urano
Re: Kolor szary Urano
T-ROC Advance Indium Grey 1.5 TSI Manual + pakiety: komfort, drogowy, zimowy, siedzenia komfortowe, kamera, ciemne szyby, hak
Niżej fotka po 1 tys km, dużo owadów, jedna burza. Standard. Myślę, że lakier zachowuje się FENOMENALNIE. Brudu nie widać, wygląda całkiem elegancko - dla mnie kompromis między zbyt jasnym indium i za ciemnym czarnym.
A jak już przy brudzie jesteśmy to słabo to wygląda na przedniej szybie (dosyć spory kąt widać idealny na łapanie brudu) w połączeniu z kiepskimi spryskiwaczami chyba nie będę mógł wytrwać w postanowieniu nie mycia auta przez 2 lata
A jak już przy brudzie jesteśmy to słabo to wygląda na przedniej szybie (dosyć spory kąt widać idealny na łapanie brudu) w połączeniu z kiepskimi spryskiwaczami chyba nie będę mógł wytrwać w postanowieniu nie mycia auta przez 2 lata
- Załączniki
-
- IMG_1755.jpg (158.52 KiB) Przejrzano 3036 razy
Przyznam, że na tej fotce wygląda świetnie Coraz bardziej nerwowo czekam na swój egzemplarz, bo póki co nawet montaż karoserii się nie rozpoczal
T-ROC Advance Indium Grey 1.5 TSI Manual + pakiety: komfort, drogowy, zimowy, siedzenia komfortowe, kamera, ciemne szyby, hak
Starałem się uchwycić na nim brud, ale naprawdę ciężko o to... poza uwaloną kupami szybą W pełnym słońcu prezentuje się podobnie
A nakładałeś na swój lakier wosk lub coś takiego?
1.5 TSI GPF ACT DSG PREMIUM RAVENNA BLUE PANORAMA SPORT
Nic nie było nakładane. Pewnie jakiś jednorazowy wosk do wydania nałożony przez dealera tak, nic więcej. To jeszcze jedno zdjęcie - w pełnym słońcu metalizowane lakiery muszą po prostu wyglądać lepiej, ale i tak jest nieźle
- Załączniki
-
- ezgif.com-gif-maker.jpg (145.51 KiB) Przejrzano 2929 razy
Mimo much i ptasich klocków na masce źle nie wygląda ale chyba w ciemnej aurze ten kolor prezentuje się jednak lepiej
Na tym dolnym zdjęciu już szału nie ma. Na górnym fajnie. Dolne trochę bezpłciowe dla mnie. Smutno bez iskry. Kwestia gustu.
Dziwnie jasna jest ta szarość, prawie popielaty. Myślę, że to wina odbijającego się w lakierze jasnego otoczenia (bezchmurne niebo?).
Faktycznie urano grau wygląda tak jak na pierwszej fotce albo jak na fotkach moich viewtopic.php?t=2&p=5849#p5849
Faktycznie urano grau wygląda tak jak na pierwszej fotce albo jak na fotkach moich viewtopic.php?t=2&p=5849#p5849
Zgadza się, w pełnym słońcu lipa, autko traci cały u-rock Natomiast oczywiście jest to kwestia gustu, pomijając już fakt, że praktycznie każdy z Nas inaczej widzi kolory, biologia robi swoje
T-Roc 1.5 TSI Premium Sport Szary Indium Zamówiony: 26.05, produkcja: 36. tydzień (początkowo 29. )