Pozor92 pisze: ↑19 wrz 2021, 8:17
Czy ktokolwiek z was kto miał wyprodukowane auto przed przerwą wakacyjna, ma już gotowe auto czy dalej wszystkie czekają na części?
Ja już ujeżdzam od dawna
1.5 TSI GPF ACT DSG PREMIUM RAVENNA BLUE PANORAMA SPORT
Pod Salonem we Wrocławiu stoi 6 nowiutkich Tiguanow ani jednego T-roca z ostatniej dostawy...
Zamówiony 09.06.2021 -T-Roc 2.0 TSI Premium Sport+ bajery
12.10 produkcja 13.10 na statek 25.10 w Poznaniu. 29.10 dostarczony pod salon.
Odebrany 08.11.21
230 KM 400 Nm + DSG mod
marcin255 pisze: ↑19 wrz 2021, 12:09
Pod Salonem we Wrocławiu stoi 6 nowiutkich Tiguanow ani jednego T-roca z ostatniej dostawy...
No, to napawa optymizmem
T-Roc 1.0 Advance z Digital Cockpit , kolor Ravenna +elektryczny system zamykania pokrywy bagaznika +kamera + pakiet komfort,zimowy + jeszcze kilka dodatków - zamówiony 13.05.21, produkcja na 27 tydzień
U mnie pat od 20 lipca w produkcji na my volkswagen brak zdjęcia...dealer ma cały czas status w produkcji ostatnie info z piątku , że się ruszyło....ciekawe czy mój też..
Zastanawiam się jak go będę odbierała na oponach letnich ... masakra, bo odbiór drugi koniec Polski..oby zdążyć przed 1 sniegiem
Czy ktokolwiek z was kto miał wyprodukowane auto przed przerwą wakacyjna, ma już gotowe auto czy dalej wszystkie czekają na części?
Ja już ujeżdzam od dawna
Chodzi mi o to że mój wyprodukowany w 29 tygodniu ciągle czeka na części.
Ja już ujeżdzam od dawna
Chodzi mi o to że mój wyprodukowany w 29 tygodniu ciągle czeka na części.
Podobno 600 szt jest uzupełnionych na prom w poniedziałek...ciekawe
@Pozor92 Mój w podobny okresie, więc moze faktycznie muszą się do nich dokopać zwalniając plac?
Ja już straciłem cierpliwość i nadzieję, ciekawe czy VW stanie na wysokości zadania i jakoś zrekompensuje te cyrki. Dla zachowania twarzy wypadałoby moim zdaniem
Ktoś ze szczęściaży, którym udało się już auto odebrać, zauważył jakieś zmiany w roczniku modelowym 2022?
Advance 1,5 TSI manual, RM2022, pakiet drogowy, komfort, design + siedzenia "komfort" + kamerka.
-=-
Zamówiony 30.03, tydzien produkcji 17, potwierdzony dopiero 28, produkowany od 30 do 43(!) tygodnia 47 u dealera, odbiór 8.12
Pozor92 pisze: ↑19 wrz 2021, 22:06
Czy ktoś z was rozmawiał z dealerem o jakiejś rekompensacie w związku z takim dużym opóźnieniem w dostawie?
Przecież można odebrać zaliczkę i iść kupić u innego dealera lub nawet inną markę. Sprzedawcy wszelkimi możliwymi sposobami próbują nakłonić do zakupu auta. Tysiące samochodów różnych marek stoją na placach - jest w czym wybierać. Już się zaczęły wyprzedaże rocznika, handlowcy sypią rabatami ... Na bank rekompensata już czeka!
Halo, tu ziemia!
T-Roc Advance 1.5 TSI 150 KM manualtronic 6-biegowy - odebrany 23 grudnia 2021