Ja już ujeżdzam od dawna
Ile czasu czekacie/czekaliście na swojego T-Roca?
Re: Ile czasu czekacie/czekaliście na swojego T-Roca?
1.5 TSI GPF ACT DSG PREMIUM RAVENNA BLUE PANORAMA SPORT
Pod Salonem we Wrocławiu stoi 6 nowiutkich Tiguanow ani jednego T-roca z ostatniej dostawy...
No, to napawa optymizmem
T-Roc 1.0 Advance z Digital Cockpit , kolor Ravenna +elektryczny system zamykania pokrywy bagaznika +kamera + pakiet komfort,zimowy + jeszcze kilka dodatków - zamówiony 13.05.21, produkcja na 27 tydzień
Jak przejeżdżałem przez płac VW pod Poznaniem w czwartek to puchy straszne. Lornetkę bym musiał pożyczyć ale na pierwszy rzut oka, to T-Rockow brak
TR 1.5 Premium, manual, zamówienie połowa kwietnia, zatwierdzony 25 tydzień, podobno szczury go nie zjadły i został załadowany na statek
U mnie pat od 20 lipca w produkcji na my volkswagen brak zdjęcia...dealer ma cały czas status w produkcji ostatnie info z piątku , że się ruszyło....ciekawe czy mój też..
Zastanawiam się jak go będę odbierała na oponach letnich ... masakra, bo odbiór drugi koniec Polski..oby zdążyć przed 1 sniegiem
Zastanawiam się jak go będę odbierała na oponach letnich ... masakra, bo odbiór drugi koniec Polski..oby zdążyć przed 1 sniegiem
Chodzi mi o to że mój wyprodukowany w 29 tygodniu ciągle czeka na części.
28 tydzień produkcji - Emdem 01.11.2021
@Pozor92 Mój w podobny okresie, więc moze faktycznie muszą się do nich dokopać zwalniając plac?
Ja już straciłem cierpliwość i nadzieję, ciekawe czy VW stanie na wysokości zadania i jakoś zrekompensuje te cyrki. Dla zachowania twarzy wypadałoby moim zdaniem
Ktoś ze szczęściaży, którym udało się już auto odebrać, zauważył jakieś zmiany w roczniku modelowym 2022?
Ja już straciłem cierpliwość i nadzieję, ciekawe czy VW stanie na wysokości zadania i jakoś zrekompensuje te cyrki. Dla zachowania twarzy wypadałoby moim zdaniem
Ktoś ze szczęściaży, którym udało się już auto odebrać, zauważył jakieś zmiany w roczniku modelowym 2022?
Advance 1,5 TSI manual, RM2022, pakiet drogowy, komfort, design + siedzenia "komfort" + kamerka.
-=-
Zamówiony 30.03, tydzien produkcji 17, potwierdzony dopiero 28, produkowany od 30 do 43(!) tygodnia 47 u dealera, odbiór 8.12
-=-
Zamówiony 30.03, tydzien produkcji 17, potwierdzony dopiero 28, produkowany od 30 do 43(!) tygodnia 47 u dealera, odbiór 8.12
Czy ktoś z was rozmawiał z dealerem o jakiejś rekompensacie w związku z takim dużym opóźnieniem w dostawie?
28 tydzień produkcji - Emdem 01.11.2021
Przecież można odebrać zaliczkę i iść kupić u innego dealera lub nawet inną markę. Sprzedawcy wszelkimi możliwymi sposobami próbują nakłonić do zakupu auta. Tysiące samochodów różnych marek stoją na placach - jest w czym wybierać. Już się zaczęły wyprzedaże rocznika, handlowcy sypią rabatami ... Na bank rekompensata już czeka!
Halo, tu ziemia!
T-Roc Advance 1.5 TSI 150 KM manualtronic 6-biegowy - odebrany 23 grudnia 2021