Iktorn pisze: ↑15 lis 2021, 13:40
Ja czekam. Od informacji o przekazaniu do transportu nastała cisza.
Kontaktowałem się z dealerem i dostałem wiadomość, że samochód jest w Poznaniu i zlecili jego transport do Gdańska. Prawdopodobnie powinien być w tym tygodniu.
Właśnie przejeżdżałem obok Plichty w Gdańsku i przyjechały T-Roc'i i T-Crossy ( 1 laweta chyba już wyładowana i druga czeka na rozładunek). Mam nadzieję że mój też już jest
Dziś zobaczyłem nareszcie swoje autko na własne oczy Po 5 miesiącach i 1 dniu od zamówienia Odbiór w przyszłym tygodniu
T-Roc 1.5 TSI 150 KM DSG Premium + Sport + pakiety + dodatki. Zamówiony 17.06, 25.10 dopłynął do Emden, 15.11 informacja o zleceniu transportu z Poznania do Gdańska. Po małych niespodziewanych komplikacjach, odebrany 2 grudnia
Zamówiony 15.06, zlecony do produkcji 23.06, planowana produkcja 38 tydzień, faktycznie wyprodukowany 18.10, od 17.11 u dealera na placu. W przyszłym tygodniu pewnie odbiór, po załatwieniu ostatnich formalności.
Ja też dzisiaj odebrałem T-roca, pierwsze wrażenie z jazdy to super komfort, skrzynia zapina biegi idealnie gładko, po 40 latach jazdy na ,,manualach" trochę lewa noga rusza do sprzęgła i prawa ręka na lewarek się kładzie ale bezskutecznie. Jutro dalszy ciąg testów , wszystkim kierującym życzę szerokości i pozdrawiam. Czekałem równe 6 m-cy.
Andrea52 pisze: ↑19 lis 2021, 21:35
Ja też dzisiaj odebrałem T-roca, pierwsze wrażenie z jazdy to super komfort, skrzynia zapina biegi idealnie gładko, po 40 latach jazdy na ,,manualach" trochę lewa noga rusza do sprzęgła i prawa ręka na lewarek się kładzie ale bezskutecznie. Jutro dalszy ciąg testów , wszystkim kierującym życzę szerokości i pozdrawiam. Czekałem równe 6 m-cy.
Niektórzy, na początku, przywiązują u dołu fotela pętlę ze sznurka i wkładają w nią lewą nogę żeby przypadkowo nie dać po hamulcach. Oczywiście, pętelka musi być takiej długości żeby noga nie sięgała "sprzęgła", czyli hamulca, a jednocześnie nie uschła z braku krążenia.