Za rok, dwa wszystkie samochody będą już miały tego typu deskę, niestety nie unikniemy tego.
Nie będą miały. VW już zapowiedział że powróci do klasycznego panelu klimatyzacji i przycisków tych najpotrzebniejszych. Tak samo Koreańczyki. Nauczyli się że trzeba słuchać klientów
Zamówiony 09.06.2021 -T-Roc 2.0 TSI Premium Sport+ bajery
12.10 produkcja 13.10 na statek 25.10 w Poznaniu. 29.10 dostarczony pod salon.
Odebrany 08.11.21
230 KM 400 Nm + DSG mod
Za rok, dwa wszystkie samochody będą już miały tego typu deskę, niestety nie unikniemy tego.
Nie będą miały. VW już zapowiedział że powróci do klasycznego panelu klimatyzacji i przycisków tych najpotrzebniejszych. Tak samo Koreańczyki. Nauczyli się że trzeba słuchać klientów
Szkoda bo mi osobiście bardzo podoba się taka deska.
Zawsze znajdzie sie ktos, kto bedzie mial mniej tabletowane auto. Wystarczy zmienic marke. Mi sie od zawsze podobal styl i forma VAG-a, dlatego jezdze autami z tej grupy. Jezeli nie bedzie alternatywy w markach jak audi, skoda, seat/cupra czy vw, to zmienie i tyle. Poki co mam swiezy model, jeden z ostatnich bez tabloidozy i zamierzam sie go trzymac jeszcze kilkanascie lat, do konca. Nowe nie oferuja nic co wartaloby uwagi do tego co mam, wiec nie mam pedu do wymiany.
Nowy Tiguan stracil swoj charakter i nowy Troc tez straci jak pojdzie w ten desen, a wyglada ze pojdzie. Trudno.
Bzdury piszesz
Szef VW 2022 zapowiedział jedynie, że grupa VAG zrezygnuje z dotykowej kierownicy, która jak sam przyznał była diabelskim wynalazkiem.
Tak też się stało bo obecnie nowy VW Tiguan 2025 kierownicę posiada już z manualnymi przyciskami.
Natomiast panel klimatyzacji we wszystkich VW jest nadal dotykowy i tak już pozostanie.