morfeusz747 pisze: ↑14 kwie 2023, 19:16
Właśnie widzę dużą dostawę TRocow transportem kolejowym do Poznania
O? A gdzie widzisz? Podzielisz się szczegółami proszę?
Mieszkam pod Poznaniem i często stoję na przejeździe kolejowym na którym mijają mnie pociągi na Swarzędz z autami grupy VAG. Jak pisałem posta to jechało kilkanaście wagonów z TRockami
kr112 pisze: ↑14 kwie 2023, 13:03
Tak samo na wejście do portu czekał przed Świętami SFL Composer. Wpłynął dopiero na miejsce, które aktualnie zajmuje Pelagic Piranha. Być może dlatego, że ma duże zanurzenie - 9m
Czekając na TRoca można zostać ekspertem od logistyki morskiej
Patara płynie do Santander, pewnie później odwiedzi Setubal i popłynie do Emden.
Czy jeśli chodzi o status: wyprodukowany bez faktury, to udało się kiedykolwiek komuś potwierdzić co oznacza ten status?
Wiem, że jest kilka pomysłów, jak brak jakieś części czy update softu, ale czy ktoś z Was dostał kiedykolwiek konkretne info, czego brakuje do wysyłki? Ja mam wszystko dostępne na myvw de (dane, wizualizacje, instrukcje, możliwość weconnect), a pomimo to auto dalej bez faktury i nie może być wysłane...
kr112 pisze: ↑14 kwie 2023, 13:03
Tak samo na wejście do portu czekał przed Świętami SFL Composer. Wpłynął dopiero na miejsce, które aktualnie zajmuje Pelagic Piranha. Być może dlatego, że ma duże zanurzenie - 9m
Czekając na TRoca można zostać ekspertem od logistyki morskiej
Patara płynie do Santander, pewnie później odwiedzi Setubal i popłynie do Emden.
Patara i Parana zaraz będą kierować się do Sebualu i wrócą do Emden, tak samo Violet Ace po drodze z Meksyku podpływa do Sebualu, a SFL CONDUCTOR 6 dzień stoi i czeka na lepsze czasy , a inne statki z biegu wpływają do portu
Zaraz mój T-Roc na tym statku choroby morskiej dostanie od tego czekania i bujania na falach
3 dni temu podpisałem zamówienie na mojego T-Roc'a - pierwsze auto salonowe w życiu. Trochę przeraża mnie czas oczekiwania, o którym niektórzy z was piszą... No ale... Zaczynam oczekiwanie
Robak92 pisze: ↑17 kwie 2023, 20:11
3 dni temu podpisałem zamówienie na mojego T-Roc'a - pierwsze auto salonowe w życiu. Trochę przeraża mnie czas oczekiwania, o którym niektórzy z was piszą... No ale... Zaczynam oczekiwanie
Na T-Roc'a i tak czeka się stosunkowo krótko w porównaniu do innych modeli