Pokaż swojego T-Roca - temat zdjęciowy
Re: Pokaż swojego T-Roca - temat zdjęciowy
A to moja perełka w R-line w dniu odbioru.
- Załączniki
-
- 64CBCDC7-F600-4C62-BD7F-E61A91FFA88D.jpeg (214.05 KiB) Przejrzano 3055 razy
Ładny ,z pakietem black ?
Jak zamawialiśmy samochód, to indium metalic gray wydawał się najciekawszym dla nas kolorem. Teraz jak patrzę na Wasze auta, to w każdym kolorze wyglądają super
No to jest To super gratuluję
Chciałbym jedynie pokazać jak T-Roc potrafi sam zaparkować. Wziąłem tę opcję, choć nie mam problemów z zaparkowaniem samochodu. Kiedy zobaczyłem to wolne miejsce parkingowe postanowiłem dać szansę Tirosiowi. Jak wyszło widać na zdjęciu. Sam bym się w takie miejsce nie pchał. Dodam, że kamerę cofania wziąłem tak dla jaj, a okazało się że i ona jest bardzo przydatna. Głównie w nocy gdy normalnie nic nie widać za samochodem - fantastycznie rozjaśnia widok. Mam taki zaułek na podwórku gdzie nikt nie parkuje po zmroku, bo można poobijać auto. Parking zawsze cały zastawiony, a to miejsce zazwyczaj na mnie czeka po zmroku .
- Załączniki
-
- może teraz widać?
- auto parkowanie.jpg (70.74 KiB) Przejrzano 2847 razy
Ostatnio zmieniony 30 lis 2022, 16:44 przez Leo, łącznie zmieniany 1 raz.
zdjęcia żądnego nie widać
Wersja style, zamówiony 09 września, produkcja 30 październik, odebrany 28 listopad
Coś nie idzie mi dodanie zdjęć, pliki są ok 200kb ale i tak chyba już miejsca nie ma bo dostaję komunikat "Przestrzeń na dysku przeznaczona na załączniki jest już zapełniona."
Też tak mam - raz udało mi się dodać fotę w wątku o kołach zimowych, odsyłam tam do mojegoi t-roca premium sport. : )
Silnik działania tego forum jest dosyć archaiczny i prosty i wystepują tego typu błedy.