Ile czasu czekacie/czekaliście na swojego T-Roca?
Re: Ile czasu czekacie/czekaliście na swojego T-Roca?
A stronie my Volkswagen pojawił się WE CONNECT auto napewno gotowe czeka na wysyłkę po 7 miesiącach .
Że czeka to i mnie też wiadomo ale z wysyłką jeszcze się teraz nie pokrywa. Piję ziółka uspojające
1.5 150KM FL Style DSG odebrany 03.03.2023
Jak tam panowie ? Kontaktował się ktoś ze swoim dilerem odnośnie auta? Co wam ściemniają doradcy odnośnie braku dostawy ??
Poznański dealer w zeszłym tygodniu twierdził, że auto ma status TRANSPORT, a przynajmniej tak informował doradca. Tylko że ma ten status już 3 tydzień i sam sprzedawca nie wie, gdzie jest, i czy w ogóle opuściło plac w Portugalii. I poza przepraszam, nie mamy na to wpływu, nic więcej nie da się dowiedzieć.
W moim przypadku diler wie tylko tyle że auto stoi w Portugalii i czeka na transport, miał pytać importera gdzie faktycznie jest teraz moja fura ale mija tydzień i cisza, nie chcę go cisnąć bo wiem że on i tak nie ma na to wpływu
T-Roc R-Line 1.5 DSG Kolor: Ascot Gray, Kamera Cofania, Elektryczna klapa, Pakiet Black Style, IQ. LIGHT Reflektory LED Matrix, System Easy Open & Close z alarmem, Pakiet Komfort, Digital Cockpit Pro,
Pytałem dzisiaj kiedy mogę oczekiwać mojego T roc-a od 8 grudnia jest wreszcie gotowy i wg dilera powinien się pojawić w salonie w ciągu 4 tygodni .
To w sumie prawie 8 miesięcy oczekiwania .
To w sumie prawie 8 miesięcy oczekiwania .
Ja już czekam dziewiąty, a planowany odbiór w połowie stycznia
T-Roc R-Line 1.5 DSG Kolor: Ascot Gray, Kamera Cofania, Elektryczna klapa, Pakiet Black Style, IQ. LIGHT Reflektory LED Matrix, System Easy Open & Close z alarmem, Pakiet Komfort, Digital Cockpit Pro,
Ale to macie 100% zapewniania ze auta już płyną lub wypłyną w grudniu ?
100% to chyba nikt nie ma, tydziń temu miałem informację że stoi w porcie i czeka na transport
Ja już jestem w fazie rezygnacji, zaraz będzie akceptacja ... więc .... nie mam na to wpływu.