Ile czasu czekacie/czekaliście na swojego T-Roca?
Re: Ile czasu czekacie/czekaliście na swojego T-Roca?
No i elegancko….
Kolejny szczęśliwy który swoje wyczekał
Nam pozostanie czekać na kolejne statki które będą się pojawiać w Portugalii i żyć nadzieją że może tym razem się uda zapakować na statek
Kolejny szczęśliwy który swoje wyczekał
Nam pozostanie czekać na kolejne statki które będą się pojawiać w Portugalii i żyć nadzieją że może tym razem się uda zapakować na statek
Miał być w październiku brak niektórych sterowników opóźnił termin .
T roc wersja Style DSG ale mnóstwo dodatków spowodowało opóźnienie miałem czym jeździć ogólnie jestem bardzo zadowolony.
T roc wersja Style DSG ale mnóstwo dodatków spowodowało opóźnienie miałem czym jeździć ogólnie jestem bardzo zadowolony.
Andy1951 gratuluje odbioru auta, napisz cos o odbiorze auta sprawdzałeś grubość lakieru stan naładowania akumulatora itd.
Ja czekam od 11.07.2022 wersja Live 1.5DSG
Ja czekam od 11.07.2022 wersja Live 1.5DSG
Andy1951 gratuluję, ja czekam dalej. Na koniec stycznia będzie 10 miesięcy
T-Roc R-Line 1.5 DSG Kolor: Ascot Gray, Kamera Cofania, Elektryczna klapa, Pakiet Black Style, IQ. LIGHT Reflektory LED Matrix, System Easy Open & Close z alarmem, Pakiet Komfort, Digital Cockpit Pro,
Wszystko sprawdzone samochód dający 100% zadowolenia
Mam nadzieję że będzie służył długie lata gwarancja na 5 lat tak samo przeglądy.
R-Line 1.5 DSG prawie pod korek w wersji Black style
T-Roc R-Line 1.5 DSG Kolor: Ascot Gray, Kamera Cofania, Elektryczna klapa, Pakiet Black Style, IQ. LIGHT Reflektory LED Matrix, System Easy Open & Close z alarmem, Pakiet Komfort, Digital Cockpit Pro,
Daro, w auto już wyprodukowane i stoi w porcie ?
Tak auto wyprodukowane i od 24 listopada stoi w porcie, dostałem list przewozowy od dilera