Ile czasu czekacie/czekaliście na swojego T-Roca?
Re: Ile czasu czekacie/czekaliście na swojego T-Roca?
Ja odbieram auto w poniedziałek. Niestety w moim przypadku od momentu produkcji do odbioru minęło 6 tygodni.
U mnie też 15 tydzień.
T-Roc 1.5 TSI 150KM DSG
Zamowiony: 12.18
Odbior: ?
Produkcja: 27 tydz. 21 tydz. 15 tydz.
Być może pytanie już było Ile czasu czekaliście od momentu zakończenia produkcji do odbioru z salonu ?
T-Roc 1.5 TSI 150KM DSG
2 posty wcześniej jest napisane że 6 tygodni. A gdzies tam kilka postow wczesniej nie jedna odpowiedź;-)
Zazwyczaj około 4 tygodni. Czasem mniej czasem więcej zależy jak transporty wychodzą
Czy ktoś mnie przebije z czasem oczekiwania? Zamówienie 16.04.2018 r., odbiór 05.04.2019 r. Zabrakło 11 dni do roku. Trzykrotnie zmieniany termin odbioru. Najpierw lipiec 2018 r., potem wrzesień, następnie październik, kolejny termin to luty 2019 a skończyło się w kwietniu 2019 r. Wersja Premium, 1,5 tsi, czarny, dsg, czarne wnętrze, dużo dodatków. Ale wrażenia z jazdy niesamowite. Warto było czekać. Uzyskałem duży rabat flotowy. Jestem zadowolony pomimo tak długiego czekania.
No to góral jestes chyba rekordzistą
W zeszlym tygodniu w koncu potwierdzili mi termin produkcji - 18tydz. Przy odbiorze bede mial ok 10,5 miesiaca od zamowienia.
W ramach opoznienia udalo mi sie wynegocjowac App connect (ok 800pln).
W zeszlym tygodniu w koncu potwierdzili mi termin produkcji - 18tydz. Przy odbiorze bede mial ok 10,5 miesiaca od zamowienia.
W ramach opoznienia udalo mi sie wynegocjowac App connect (ok 800pln).
1,5 TSI, manual, bicolor, dodatki
Zamówienie:15.07., odbior 24.05. - 315 dni czekania
Zamówienie:15.07., odbior 24.05. - 315 dni czekania
Mart, to i tak bardzo długo jak na samochód z manualem. Mi tłumaczono, że opóźnienie było związane z wyborem dsg i problemami vw ze spełnieniem nowych norm wltp dla pojazdów właśnie z dsg i silnikiem 1,5 tsi. Ja od potwierdzenia produkcji do odbioru czekałem prawie miesiąc. Życzę fantastycznych wrażeń z jazdy. Może gdzieś na trasie się spotkamy.
Góralu przebijam Cię! Zamówienie 13.03. 18 . Produkcja - podobno 15 tydzień. Nie uwierzę, aż zobaczę.
1.5 , DSG, Premium.
1.5 , DSG, Premium.
Ja właśnie się dowiedziałam, ze moje auto ma już nr VIN. Coś musiało ruszyć skoro ja czekam od grudnia tylko a niektórzy z was około 12 miesięcy.....
Zamówiony 19.12.2018
VM2CBMUY
Termin produkcji: 6 tydz. 10 tydz. 12 tydz. 13 tydz. 15 tydz.
VM2CBMUY
Termin produkcji: 6 tydz. 10 tydz. 12 tydz. 13 tydz. 15 tydz.