góral pisze: ↑09 kwie 2019, 0:12
Czy ktoś mnie przebije z czasem oczekiwania? Zamówienie 16.04.2018 r., odbiór 05.04.2019 r. Zabrakło 11 dni do roku. Trzykrotnie zmieniany termin odbioru. Najpierw lipiec 2018 r., potem wrzesień, następnie październik, kolejny termin to luty 2019 a skończyło się w kwietniu 2019 r. Wersja Premium, 1,5 tsi, czarny, dsg, czarne wnętrze, dużo dodatków. Ale wrażenia z jazdy niesamowite. Warto było czekać. Uzyskałem duży rabat flotowy. Jestem zadowolony pomimo tak długiego czekania.
No to jestem w tym oczekiwaniu lepszy
zamówiony 28.03.2018 - pierwszy termin odbioru lipiec/sierpień 2018 i tak po kolei przekładany termin (no cóż - WLTP ponoć).
Dzisiaj prognozowany termin prod. to 21 tydz. 2019 (jeszcze nie zatwierdzony). Kpina z klienta, że aż celowo czekam na finał.
autko 1,5 tsi DSG premium, trochę dodatków.
Ja mam do odbioru po świętach czeka już w salonie wstępnie zamówiłem advance 1.5tsi z dodatkami potem zmieniłem na premium z dodatkami ale jednak ze ten premium był w odległym czasie wybrałem 1 wersje więc już wnet będę szczęśliwym posiadaczem T-ROC Podrawiam (auto zamówione początkiem sierpnia 2018)
Ja zamówiłem w połowie lutego 2019, ostatnio dzwoniłem i powiedzieli, że niepotwierdzona data wejścia do produkcji to połowa lipca. Ciekaw jestem, czy się nie zmieni. Swoją drogą, czy prawdą jest (bo tak słyszałem), że okres oczekiwania na wersję 2.0 TSI jest krótszy od 1.5 TSi? Mam właśnie zamówioną 2-litrową wersję, więc cieszyłbym się, gdyby to było prawdą