Co do tej złotówki to dla mnie to w zupełności akceptowalne biorąc pod uwagę wygodę użytkowania oraz to, że nie ma stacji radiowej, której słucham dostępnej poprzez sieć FM (zresztą i tak płace na nią parę złotych więcej co miesiąc

A jak dzwoni telefon do Ciebie, odbierasz i konczysz rozmowe to wraca Ci glos na auto czy przelacza sie na telefon ? Bo u mnie Spotify, Audials, Tidal i wszystko co odpalam z AA zachowuje sie dokladnie w ten sposob i nijak nie moge tego ogarnac. Jedyna opcja jaka znalazlem to wylaczenie i wlaczenie wifi by AA sie przeladowalo.Leo pisze: ↑24 cze 2023, 20:54 Na komórce mam radio internetowe radio.pl. To pierwsze z brzegu jakie zainstalowałem z Internetu. Oczywiście darmowe. Samochód mam już ponad rok i żadnych pakietów nie dokupowałem. Jest od nowego We Connect. Każde radio jakie mam zaprogramowane na komórce po prostu działa. Kartę SIM mam najzwyklejszą, ale oczywiście dane komórkowe na telefonie muszą być włączone. I tyle - słucham czego chcę z tegoż internetowego radia przez Android Auto.