Przywitanie
Re: Przywitanie
Wiadomo mądra Żona to podstawa.
Co ci się podoba w aucie a co nie?
Co ci się podoba w aucie a co nie?
1.5 DSG 6,0 spalanie
Mnie też namawia żona, względy praktyczne też przemawiają, choć jakoś serce bardziej bije w kierunku A3 w sedanie Widziałem dzisiaj T-roc Ascot Grey i Czarną Perłę. W pierwszym kolorze auto wydaje się być większe i wyższe wizualnie. Żona jednak woli czarny. Twardy orzech do zgryzienia.
Jeździłem na assistance a3 sedan.,
Jakaś ciut lepsza wersja.
Bliżej mu do a6 niż do troca.
A jaka różnica w cenie?
Troc jest dobry bo nie jest sedanem, a3 jest dobra bo jest sedanem.
Żona moja chciala coś takiego jak troc.
Jakaś ciut lepsza wersja.
Bliżej mu do a6 niż do troca.
A jaka różnica w cenie?
Troc jest dobry bo nie jest sedanem, a3 jest dobra bo jest sedanem.
Żona moja chciala coś takiego jak troc.
1.5 DSG 6,0 spalanie
Ja mam niebieski metalik i wygląda super.
Fajne auto i wyposażenie jest wystarczające.
Właśnie zapakowaliśmy torby i z wnuczką jesteśmy w Ostródzie.
Wygodne fotele i przyjemna podróż z prędkością 120-140km.
Zatankowałem pod korek i zobaczymy realne zużycie paliwa.(na blacie 6.2)
Nigdy nie miałem do czynienia i VW, tylko Peugeot, Citroen w HDi i BlueHDi.
Jestem pod wrażeniem VW.
Fajne auto i wyposażenie jest wystarczające.
Właśnie zapakowaliśmy torby i z wnuczką jesteśmy w Ostródzie.
Wygodne fotele i przyjemna podróż z prędkością 120-140km.
Zatankowałem pod korek i zobaczymy realne zużycie paliwa.(na blacie 6.2)
Nigdy nie miałem do czynienia i VW, tylko Peugeot, Citroen w HDi i BlueHDi.
Jestem pod wrażeniem VW.
Witam wszystkich serdecznie !
Oficjalnie się przywitam,
pojazd odebrany po 4 miesiacach i 2 dniach, wybór padł na style 1.5 tsi dsg z kilkoma dodatkami, pojazd dla żony, która jest zadowolona, oboje jednakże zauwazylismy to, o czym bylo pisane na forum, ruszanie jest stosunkowo powolne, lubi przymulić - i to jedyny minus tego auta. Może po dotarciu tj. przejechaniu 2000km zaczniemy bardziej wciskać gaz i odczucia będą inne. Podsumowując - uwazamy, ze wybor T-roc'a był odpowiednią opcją względem oczekiwań. Dla wszystkich życzę SZEROKOŚCI!
pojazd odebrany po 4 miesiacach i 2 dniach, wybór padł na style 1.5 tsi dsg z kilkoma dodatkami, pojazd dla żony, która jest zadowolona, oboje jednakże zauwazylismy to, o czym bylo pisane na forum, ruszanie jest stosunkowo powolne, lubi przymulić - i to jedyny minus tego auta. Może po dotarciu tj. przejechaniu 2000km zaczniemy bardziej wciskać gaz i odczucia będą inne. Podsumowując - uwazamy, ze wybor T-roc'a był odpowiednią opcją względem oczekiwań. Dla wszystkich życzę SZEROKOŚCI!
T-ROC LIFT STYLE 1.5 DSG
Też się przywitam. Dołączyłem do grona posiadaczy T-roca w ubiegłą sobotę. Wersja maszyny to: 1,5 MT6; STYLE z różnymi dodatkami. Czas pokaże czy to był dobry wybór Pozdrawiam wszystkich użytkowników VW.
- Załączniki
-
- 90x90pks.jpg (5.33 KiB) Przejrzano 7451 razy
Cześć wszystkim, był dylemat między Skoda Karoq ale wygrał VW T-ROC 1.5 TSI DSG, wersja style, kolor: szary Indium, felgi: Johannesburg 7Jx17, Pakiet Comfort, kamera cofania, IQ.LIGHT. Jeździ się super:)
Witam wszystkich. Jestem przyszłym nabywcą i użytkownikiem T-roca wersja Life 1.5 TSI DSG z pakietami comfort, style, tech oraz kamera cofania itd.