Update oprogramowania
Update oprogramowania
Dzisiaj po raz pierwszy update oprogramowania wyglądał tak jak powyżej. Do tej pory updaty były krótkie i nigdy nie było ekranu jak powyżej.
Wszystko trwało ok. 10 minut potem był restart systemu ale nie utracił on ustawień tj. załadował poprawnie profil użytkownika, zaprogramowane stacje internetowe i wydaje się, że wszystko działa.
Nie było żadnego opisu czy komunikatu co obejmowała aktualizacja.
R-line 2023, 1.5 manual, komfort, led plus, beats, kamera, 18 cali, easy open, keyless itd.
Re: Update oprogramowania
Wcześniejsze wersje systemu trzeba było wgrywać w ASO i miałeś OTA aktualizacje poprawek a teraz dostałeś całkiem nowy system w wersji 0330
Teraz w salonie nic nie chca wgrywać przy okazji przeglądów mimo tego że na wydruku wpisują związaną z tym akcję serwisową. A jak nie masz założonego konta VW (ja nie mam), to żadne aktualizacje się nie pojawiają. Ciekawe czy jak będzie coś grubszego to raczą wgrać w ASO.
Pojawiło się w nowym oprogrmowaniu symbol 2 aut jak się jedzie za blisko
Symbol dwóch aut o nad nimi wykrzyknik?
To już mi się pokazywało wcześniej przed wczorajszą aktualizacją.
To już mi się pokazywało wcześniej przed wczorajszą aktualizacją.
R-line 2023, 1.5 manual, komfort, led plus, beats, kamera, 18 cali, easy open, keyless itd.
Symbol dwóch aut jest od dawna
Ten update ważył 3.91 GB ale nie widzę żadnych efektów jego działania.
mapy ?
Cześć,
@JacK666, jaką miałeś wersje oprogramowania przed tą aktualizacją i czy masz wykupione WeConnect PLUS ?
Nie mogę zmusić swojego do zaktualizowania wyżej niż 306. Pytam, bo najwidoczniej jakieś warunki muszą być spełnione, żeby chociaż zachciało mu się myśleć o aktualizacji.
@JacK666, jaką miałeś wersje oprogramowania przed tą aktualizacją i czy masz wykupione WeConnect PLUS ?
Nie mogę zmusić swojego do zaktualizowania wyżej niż 306. Pytam, bo najwidoczniej jakieś warunki muszą być spełnione, żeby chociaż zachciało mu się myśleć o aktualizacji.
Mam We connect plus na trzy lata bezpłatnie pod dnia zakupu.
Jaką miałem wersję nie wiem ale teraz pokazuje wersję aplikacji 3.1.7.
Jaką miałem wersję nie wiem ale teraz pokazuje wersję aplikacji 3.1.7.