Subwoofer Beats i koło dojazdowe, a miejsce w bagażniku
Re: Subwoofer Beats i koło dojazdowe, a miejsce w bagażniku
A jak startuje system to pojawia się napis beatsaudio bezpośrednio pod logiem VW?
Gdy jest subwoofer to w ustawieniach dźwięku są kolejno od góry regulacje:
- wysokie
- średnie
- niskie
- subwoofer
skala regulacji każdego z powyższcyh w zakresie -/+ 9
Gdy jest subwoofer to w ustawieniach dźwięku są kolejno od góry regulacje:
- wysokie
- średnie
- niskie
- subwoofer
skala regulacji każdego z powyższcyh w zakresie -/+ 9
R-line 2023, 1.5 manual, komfort, led plus, beats, kamera, 18 cali, easy open, keyless itd.
-
Tak. Gdy system startuje, pojawia się pod logiem VW napis beatsaudio
Gdybym umiał, to wstawiłbym fotkę
2.0 TSI 190KM
Jak pojawia się napis to fotka nie spowoduje, że subwoofer zagragrzesiek_73 pisze: ↑13 maja 2024, 20:23 Tak. Gdy system startuje, pojawia się pod logiem VW napis beatsaudio
Natomiast ekran regulacji tonów dla systemu beatsaudio wygląda tak:
R-line 2023, 1.5 manual, komfort, led plus, beats, kamera, 18 cali, easy open, keyless itd.
-
To u mnie wygląda inaczej
Mam opcje Sounds i w niej pionowe suwaki tonów wysokich, średnich i niskich
Mam opcje Sounds i w niej pionowe suwaki tonów wysokich, średnich i niskich
2.0 TSI 190KM
-
A możesz wstawić fotkę Twojego suba?JacK666 pisze: ↑13 maja 2024, 21:47Jak pojawia się napis to fotka nie spowoduje, że subwoofer zagragrzesiek_73 pisze: ↑13 maja 2024, 20:23 Tak. Gdy system startuje, pojawia się pod logiem VW napis beatsaudio
Natomiast ekran regulacji tonów dla systemu beatsaudio wygląda tak:
Bo tak się zastanawiam czy Beats wkłada do swojego zestawu, tego najtańszego, plastikowego bez znaków firmowych suba, czy ktoś go podmienił.
Okazuje się że to coś u mnie gra, ale jest podłączone chyba pod tylne głośniki i efektu basu nie ma.
2.0 TSI 190KM
Tak wygląda z góry zamontowany w kole zapasowym - głośnik jest pod tą osłoną przykręconą na 4 śruby czyli jest raczej mizerny.
a takie ma oznaczenie:
a takie ma oznaczenie:
-
Ślicznie dziękuję za fotki
Mam ten sam subwoofer, (tylko nie mam koła)
Teraz jeszcze muszę dojść do tego dlaczego nie mam osobnego sterowania (tak jak to jest u Ciebie)
Chyba tylko serwis może mi odpowiedzieć
Mam ten sam subwoofer, (tylko nie mam koła)
Teraz jeszcze muszę dojść do tego dlaczego nie mam osobnego sterowania (tak jak to jest u Ciebie)
Chyba tylko serwis może mi odpowiedzieć
2.0 TSI 190KM
Też mam ten zestaw beats w swoim aucie i z tego co mi wiadomo przy discover media mib2 nie ma możliwości przy wzmacniaczu 5Q6035456 sterowania subwooferem. Dopiero wprowadzili pasek subwoofera przy mib3. Może wymiana wzmacniacza z dynaudio i przekodowanie go włączy taka możliwość sterowania.
Tak zupełnie przy okazji, gdy popatrzyłem wczoraj bliżej na ten subwoofer to stwierdziłem, że owszem gra i go słychać ale też plastik obudowy dosyć mocno wpada w wibracje mino tego, że jest dosyć gruby i solidny.
Więc dzisiaj okleiłem całą plastikową obudowę subwoofera matą butylową i dodatkowo jak już zdemontowałem koło dojazdowe także wnękę koła zapasowego.
Obudowa wpada teraz zdecydowanie mniej w wibracje przez co dzwięk jest mniej rozciągnięty a bas szybszy i bardziej zwarty.
Więc dzisiaj okleiłem całą plastikową obudowę subwoofera matą butylową i dodatkowo jak już zdemontowałem koło dojazdowe także wnękę koła zapasowego.
Obudowa wpada teraz zdecydowanie mniej w wibracje przez co dzwięk jest mniej rozciągnięty a bas szybszy i bardziej zwarty.