Błąd prawego przedniego kierunkowskazu
-
Błąd prawego przedniego kierunkowskazu
Czy wam też wyskoczył Błąd prawego lub lewego przedniego kierunkowskazu który szybciej mrugał a po ponownym odpaleniu błąd zniknął lecz w aplikacji vw dalej widnieje.
Re: Błąd prawego przedniego kierunkowskazu
Zobacz temat na forum t-rocka. Tam jest wspomniane o lewym, ale może to to samo.
Witaj, 3 dni temu mi wyskoczył błąd lewego. Po pierwszym odpaleniu zniknął na desce, po kolejnym zniknął w aplikacji.Gadzina025 pisze: ↑25 sty 2025, 21:15 Czy wam też wyskoczył Błąd prawego lub lewego przedniego kierunkowskazu który szybciej mrugał a po ponownym odpaleniu błąd zniknął lecz w aplikacji vw dalej widnieje.
800km zrobione i jie powrócił.
Miałem to samo wyskoczył błąd prawego i lewego kierunkowskazu , było to w krótkim odstępie czasu , wypiąłem wtyczki od reflektorów przednich i spryskałem je sprejem do kontaktów elektrycznych , na razie jest spokój , kierunki działają prawidłowo , zobaczę co będzie dalej.
-
U mnie dzis zadebiutował bład LEWEGO kierunkowskazu.
Po bledzie Asystenta swiatel kierowanych - w sprawie ktorego wydzwanialo do mnie ASO - bo samochod zaraportowal gdzies dalej ten bład, to juz drugi alarm z oswietlenia
)
Po bledzie Asystenta swiatel kierowanych - w sprawie ktorego wydzwanialo do mnie ASO - bo samochod zaraportowal gdzies dalej ten bład, to juz drugi alarm z oswietlenia