Kodowanie - modyfikacje
Re: Kodowanie - modyfikacje
Która to modyfikacja na składanie lusterek po naciśnięciu pilota.Proszę o podpowiedź ?
1)Sprawdzałem dziś kodowanie na zamykanie szyb podczas deszczu - nie działa.
2) ważna uwaga do offroad menu- po zakodowaniu tej funkcji moduł 5F i radio (56) zgłaszały mi błędy U111100 - brak jakiejś informacji. Nie byłem jedyny, bo na forum obdeleven jest kilka osób co na to zwróciło uwagę... Okazuje się, że parametru angle of slope nie należy kodować /zmieniać ponieważ t roc nie posiada czujnika nachylenia (nie mylić np z poziomowaniem ledów)...być może wersje 4x4 takie coś maja, ale pewnie menu offroad jest w tych wersjach w standardzie?
2) ważna uwaga do offroad menu- po zakodowaniu tej funkcji moduł 5F i radio (56) zgłaszały mi błędy U111100 - brak jakiejś informacji. Nie byłem jedyny, bo na forum obdeleven jest kilka osób co na to zwróciło uwagę... Okazuje się, że parametru angle of slope nie należy kodować /zmieniać ponieważ t roc nie posiada czujnika nachylenia (nie mylić np z poziomowaniem ledów)...być może wersje 4x4 takie coś maja, ale pewnie menu offroad jest w tych wersjach w standardzie?
potwierdzam w 4 motion menu offroad jest w standardzie. Generalnie są cztery tryby do wyboru: Snow, Onroad, Offroad i Offroad Individual.
2.0TSI DSG 4Motion Premium Ravenna Blue/Black
Pakiet: Komfort, Drogowy, Sport, Zimowy, Siedzenia Komfortowe; Elektryczna Pokrywa Bagaznika
Pakiet: Komfort, Drogowy, Sport, Zimowy, Siedzenia Komfortowe; Elektryczna Pokrywa Bagaznika
- darekrezmer
Polecam folię „kwarc” na ekran . Przynajmniej odciski łatwo schodzą . U mnie już były mikroryski na wyświetlaczu
- Załączniki
-
- 0F37C035-3BA4-4907-8430-BAB0D9004EF8.jpeg (23.25 KiB) Przejrzano 6426 razy
-
- ADF70D6A-0F2A-4853-BD81-153056A731C8.jpeg (28.42 KiB) Przejrzano 6426 razy
T-roc 2.0 TSI DSG 4motion
- darekrezmer
Oraz pokrywkę na akumulator. Ta oszczędność to chyba bardziej mnie dobiła niż patyk do pokrywy silnika czy twardy plastik w uchwytach pod kubek , we wnękach drzwi i w schowku
- Załączniki
-
- C85BA9E6-DF3F-4136-9C91-18D464BDD897.jpeg (117.46 KiB) Przejrzano 6426 razy
-
- 2F806303-D2AB-4632-8BBF-29E232DE8F45.jpeg (101.57 KiB) Przejrzano 6426 razy
W żadnym aucie nie miałem pokrywy na akku... Ale premiumami nie jeżdżę...
- darekrezmer
W golfie 7 jest , z materiału ale jest cały z górnym dekielkiem. W caddym też jest a to wół roboczy a nie auto premium przeca
Ale ja mówię o takiej jak pokazałeś na foto... Inne, jakies pseudo tekturki wokół akku tak... Ale tego co pokazałeś na focie, takiej nakładki na akku nie widziałem w żadnym moim aucie.darekrezmer pisze: ↑17 kwie 2020, 16:47W golfie 7 jest , z materiału ale jest cały z górnym dekielkiem. W caddym też jest a to wół roboczy a nie auto premium przeca
-
W golfie 5 były już plastikowe pokrywy na aku
W passatach też miałem plastik.
Skąd ten zamówiony? jakiś link?
Odnośnie 'patyka' to czy ktoś montował sobie podnośnik do pokrywy silnika pneumatyczny? chętnie bym sobie coś takiego zamontował. Ciekawe czy jest jakaś możliwość.
Skąd ten zamówiony? jakiś link?
Odnośnie 'patyka' to czy ktoś montował sobie podnośnik do pokrywy silnika pneumatyczny? chętnie bym sobie coś takiego zamontował. Ciekawe czy jest jakaś możliwość.