Kodowanie - modyfikacje
Re: Kodowanie - modyfikacje
No dobra, pytanie co daje ta przykrywka, oprócz uszczuplenia portfela - pytam o funcjonalne rzeczy a nie wizualne...
Można bez tego żyć, głównie jak zwierzak jakiś Ci wlezie pod maskę i będzie skrobał wygłuszenie maski to może np. zrobić się zwarcie. Mało prawdopodobne ale jakieś ryzyko zawsze jest. Albo podczas deszczu gdy otwierasz maskę może tam napadać i przez to zacząć np. iskrzyć delikatnie.
Te dodatki powinny być standardem. Ale niestety. każda marka tnie koszty. Wg mnie fajnie mieć siłowniki zamiast patyka. Kwestia ceny i priorytetów dla każdego. Osobiście też dodam kilka gadżetów, ponieważ nie jest to wysoka kwota dla mnie. Pokrywa za 50zł nie jest kosmicznym wydatkiem, a może czasem zabezpieczyć aku. Dodatki wyglądu to już indywidualna sprawa każdego. Jednym si ę podoba innym nie. Jak z kolorem samochodu.
- darekrezmer
37 zł pokrywka dla ścisłościrabi pisze: ↑21 kwie 2020, 14:48 Te dodatki powinny być standardem. Ale niestety. każda marka tnie koszty. Wg mnie fajnie mieć siłowniki zamiast patyka. Kwestia ceny i priorytetów dla każdego. Osobiście też dodam kilka gadżetów, ponieważ nie jest to wysoka kwota dla mnie. Pokrywa za 50zł nie jest kosmicznym wydatkiem, a może czasem zabezpieczyć aku. Dodatki wyglądu to już indywidualna sprawa każdego. Jednym si ę podoba innym nie. Jak z kolorem samochodu.
Amortyzatory pokrywy silnika niecałe 130 zł
T-roc 2.0 TSI DSG 4motion
- darekrezmer
Ja mam od majfrendów
- Załączniki
-
- 77C41B95-8251-4BE2-A51C-B5CEC900433C.jpeg (132.37 KiB) Przejrzano 6831 razy
T-roc 2.0 TSI DSG 4motion
Kurde, zostały mi amortyzatory po montażu elektrycznej tylnej klapy... Gdybym zdobył końcówki do montażu to byłby z nich użytek
Miałem takie amortyzatory założone przez 2 dni - zdjąłem i teraz leża w garażu. Nie przypadły mi do gustu.
Jasne, sprzedam cały komplet. 2 siłowniki z mocowaniami.
Dziś sobie zakodowalem, że z mignięciem długimi migają halogeny, czyli takie podwójne uderzenie świetlne