Felgi Chester 16" + opony letnie Bridgestone
Felgi Chester 16" + opony letnie Bridgestone
Sprzedam felgi z oponami lub osobno .Koła dzisiaj tj. 29.12 zdjęte z samochodu odbieranego z salonu. Przejechały 70 km. Felgi Chester" 6,5J x 16 + opony Bridgestone 215/60r16. Cena do uzgodnienia .
VW T-ROC 1,5TSI ADVANCE / 18" / DSG / EL. DACH/ LED
Re: Felgi Chester 16" + opony letnie Bridgestone
czyzbys przeszedl na 18
Dokładnie 18" + uniwersalne Goodyear 4seson Gen. 3
Jezdzilem na 18 t-roc przed zakupem i wielkiego pogoszenia komfortu nie odczułem.
Jasne, że wygląda kozacko na dużych felgach ale na tym koniec ich zalet. Do kompakcika, jak T-Roc, 16" są optymalne: mniejsza masa nieresorowana (podstawowy wyznacznik komfortu), więcej luftu i gumy pod kilem, mniejsze prawdopodobieństwo uszkodzenia felgi, no i znacznie mniejsze koszty felg i opon. Zauważ, że większe felgi nie zwiększają ci prześwitu. Być może jeździsz "ekstremalnie" i tu niski profil (wynikający z dużej felgi) pomoże ci trochę na szybkich zakrętach.
To nie post o dyskusji co lepsze 16 czy 18 tylko oferta sprzedaży kazdy lubi co innego ja po jazdach nie zauważyłem dużego pogoszenia komfortu. Co do różnicy ceny przy goodyerach jest niewielka 18 czy 16
No widzisz! A ja reklamując twoje 16-stki chciałem ci tylko pomóc w znalezieniu chętnego na ten chłam!
Widzę że się nudzisz
SPRZEDANE