Przywitanie
-
Re: Przywitanie
Witam. wrzuciłem dla Was schematy elektryczne , nie mam tego auta, ale siedzie w grupie VAG od 15 lat
Wrzuciłeś je na t-cross forum
Witam wszystkich, jakieś 2 tygodnie temu zamówiłem swojego t-roc'a w wersji premium z kilkoma dodatkami w kolorze kurkuma. Według zamówienia samochód otrzymam do końca maja, liczę na wcześniejszy odbiór. Aktualnie jeżdżę Golfem VII w wersji poliftowej.
Opel Vectra B 1.8 116KM -> Audi A3 8P 2.0 FSI 150KM -> VW Golf 7,5 Variant 1.4 TSI 125KM -> VW T-Roc 1.5 TSI 150KM
Witam Wszystkich użytkowników forum T-roc'a
Dzień Dobry Państwu
Jestem mężem posiadaczki T roca.
Takich też tu przyjmujecie?
Jestem mężem posiadaczki T roca.
Takich też tu przyjmujecie?
Dzień Dobry,
to i ja się skusiłem na T-roca. Początkowo do auta podchodziłem bezemocjonalnie i bez głębszej refleksji- ot potrzeba chwili kiedy szkoda było mi pieniędzy, na coś lepszego. Ale jak już zamówienie złożone, to mimo wszystko zacząłem przebierać nieco nóżkami.
Stąd pytanie - odnosząc się do Waszych doświadczeń - ile realnie czeka się na tego szkraba? Sam złożyłem zamówienie w połowie marca, slot produkcyjny wypada na przełomie kwietnia/maja, potem jeszcze ponoć dłuuugi transport. Czy zdarzają się jakieś przyspieszenia, wersja raczej podstawowa i sztampowa co może nieco ułatwi sprawę?
PS. Pochwalcie się swoim auto w lakierze Urano, bo trochę boję się tego wyboru, a zdjęć na necie bardzo niewiele
to i ja się skusiłem na T-roca. Początkowo do auta podchodziłem bezemocjonalnie i bez głębszej refleksji- ot potrzeba chwili kiedy szkoda było mi pieniędzy, na coś lepszego. Ale jak już zamówienie złożone, to mimo wszystko zacząłem przebierać nieco nóżkami.
Stąd pytanie - odnosząc się do Waszych doświadczeń - ile realnie czeka się na tego szkraba? Sam złożyłem zamówienie w połowie marca, slot produkcyjny wypada na przełomie kwietnia/maja, potem jeszcze ponoć dłuuugi transport. Czy zdarzają się jakieś przyspieszenia, wersja raczej podstawowa i sztampowa co może nieco ułatwi sprawę?
PS. Pochwalcie się swoim auto w lakierze Urano, bo trochę boję się tego wyboru, a zdjęć na necie bardzo niewiele
Witam,aksu pisze: ↑31 mar 2021, 10:13 Dzień Dobry,
Szary urano nie taki straszny. Praktyczny - jak widać,brudu prawie nie widać. Dla mnie jedyna opcja bo chciałem "dark oak brown" ale w polskim konfiguratorze nie występował. Najbliższym był właśnie "urano grey" czy raczej "urano grau". Nie chciałem tych wesołych kolorków w stylu kukuryku-coś tam, bo autko jest małe i wygląda wtedy jak gejowóz. No, chyba że dla kobiety.
P.S. Dodatkowa refleksja: bierz bazowe 16-stki Chestery. Znacznie lepszy komfort niż przy większych, a ponieważ są one pogardzane przez miłośników wozów drabiniastych to można je wyhaczyć za pół darmo. Ja dokupiłem na allegro 5 szt. za 800 zł i mam zimówki również na 16-stkach Chesterach a także taki sam, pełnowymiarowy zapas (przy 4motion ważnym jest by wszystkie koła miały jednakowe parametry inaczej istnieje ryzyko uszkodzenia napędu).
Dziękuję. Bardzo ładny lakier i faktycznie praktyczny, do tego bez dopłaty, czego chcieć więcej? W zasadzie mój egzemplarz będzie dokładnie taki jak Twój na zdjęciach (również postawiłem na chestery wybierając na komfort > wygląd).
Auto miało być teoretycznie na dwa lata zanim dzieci nie podrosną. Nie zastanwiałem się długo bo w wynajmie Vag za sprawą dobrego rezyduala okazał się bezkonkurencyjny do nawet tańszych alternatyw (Dacia, Hyundai, Seat, Skoda). Po złożeniu zamówienia dopiero poczytałem o aucie Coś czuję że zostaniemy na dłużej i jak wynajem ustanie zamówię kolejny egzemplarz bo to naprawdę przemyślana konstrukcja
Auto miało być teoretycznie na dwa lata zanim dzieci nie podrosną. Nie zastanwiałem się długo bo w wynajmie Vag za sprawą dobrego rezyduala okazał się bezkonkurencyjny do nawet tańszych alternatyw (Dacia, Hyundai, Seat, Skoda). Po złożeniu zamówienia dopiero poczytałem o aucie Coś czuję że zostaniemy na dłużej i jak wynajem ustanie zamówię kolejny egzemplarz bo to naprawdę przemyślana konstrukcja
Hej wszystkim,
Mój T-ROC 18 marca płynął z Portugalii i nie mam żadnych informacji, planowany termin odbioru auta przez dealera 17 kwietnia Ktoś może w podobnym terminie ma planowy odbiór?
Mój T-ROC 18 marca płynął z Portugalii i nie mam żadnych informacji, planowany termin odbioru auta przez dealera 17 kwietnia Ktoś może w podobnym terminie ma planowy odbiór?