Kolor szary Urano

Wszystkie tematy związane z Volkswagenem T-Roc - zakup, eksploatacja, problemy itd.
extreme84

Re: Kolor szary Urano

Post autor: extreme84 »

Pamiętajmy, że mówimy nadal o kolorze bez dopłaty. Jak już moja żona powiedziała, że woli te 2-3k przeznaczyć na coś fajniejszego, jak np. lot balonem :lol: to jestem w stanie zaakceptować chyba, że nie w każdym świetle urano prezentuje się fajnie :-D
T-ROC Advance Indium Grey 1.5 TSI Manual + pakiety: komfort, drogowy, zimowy, siedzenia komfortowe, kamera, ciemne szyby, hak
Spinner

Post autor: Spinner »

W sobotę widziałem Rocci'ego w kolorze dark oak. Z rejestracją PL ale musiał być sprowadzony bo kiedyś w konfiguratorach niemieckim i angielskim taki lakier występował. Wg mnie, to dla tego autka "maximum maximorum"! Elegancki, dyskretny i nie czarny, a jednocześnie jakiś "naturalny" harmonizujący z każdym otoczeniem i właścicielem, bez wyjątku, dziewczyna czy chłopak, babcia czy dziadek. ;)
rabi22

Post autor: rabi22 »

Jeżeli kolor bez dopłaty to szacun. Może być. Zawsze cos do przodu dla niektórych
rabi22

Post autor: rabi22 »

A czarne samochody dobrze wyglądają większych gabarytów. T-roc malutki i jeszcze go ta czerń pomniejsza wizualnie
ODPOWIEDZ