Dobry biznes! Oby tylko nie okazał się być bublem poskładanym z trzechWojtass_nt pisze: ↑09 lip 2021, 9:53 Jakoś tak brzydko ta nowa wersja wygląda
Dla tych co pytali- mam zwrot zaliczki za mojego ale minął tydzień i kasy na koncie jeszcze nie ma. Czas mają do 17tego.
Jutro jadę po półroczną używkę w wersji Premium 1.5 DSG z obiema pakietami, kamera cofania, oswietlenie ambient, elektroniczne zegary itp. Doplacam tylko 8 tys do tego co mialem dac za wersje Advance z dwoma pakietami. Jaram sie jak Reksio szynką!
Ile czasu czekacie/czekaliście na swojego T-Roca?
Re: Ile czasu czekacie/czekaliście na swojego T-Roca?
1.5 TSI GPF ACT DSG PREMIUM RAVENNA BLUE PANORAMA SPORT
-
To pracownik ASO sprzedaje, z gwarancją i ubezpieczeniem.
To prawdziwa okazja Też szukałem wcześniej gotowca ale nic nie ma z szyberdachem w rozsądnej cenie :C
1.5 TSI GPF ACT DSG PREMIUM RAVENNA BLUE PANORAMA SPORT
Swojego T-Roc 1.5 TSI Premium w manualu zamówiłem 06.05.2021, planowany tydzień produkcji był KW29, potwierdzony termin (info z dziś) to KW35.
https://www.wnp.pl/motoryzacja/brak-pol ... 80530.html
Szerzej o problemie z dostawami podzespołów.
Wczoraj dzwoniłem, to mój niby cały czas czeka na transport.
Z tego co sprawdzam statek na razie nie płynie do Portugalii. No dobra płynie przez Dublin, ale wcześniej parę dni postał w Emdem. Drugi który wraca z Portugalii zawinął do Santander (czyli tak jakby nie był cały załadowany).
Szerzej o problemie z dostawami podzespołów.
Wczoraj dzwoniłem, to mój niby cały czas czeka na transport.
Z tego co sprawdzam statek na razie nie płynie do Portugalii. No dobra płynie przez Dublin, ale wcześniej parę dni postał w Emdem. Drugi który wraca z Portugalii zawinął do Santander (czyli tak jakby nie był cały załadowany).
TR 1.5 Premium, manual, zamówienie połowa kwietnia, zatwierdzony 25 tydzień, podobno szczury go nie zjadły i został załadowany na statek
W nocy nadali mi vin.. czyli jak to było napisane moje auto posiada duszę
Czyli zaraz po urlopie w Palmeli Bo przez 4 tygodnie sierpnia fabryka ma wakacje, pewnie stąd akurat takie przesunięcie.
T-ROC Advance Indium Grey 1.5 TSI Manual + pakiety: komfort, drogowy, zimowy, siedzenia komfortowe, kamera, ciemne szyby, hak
-
Noo jak wiadomo powoli bo człowiek jeszcze wakacjami żyje
Żeby tylko koła podkręcali...