Ile czasu czekacie/czekaliście na swojego T-Roca?
-
Re: Ile czasu czekacie/czekaliście na swojego T-Roca?
Właśnie wróciłem dzisiaj moją bestią. Powiem Wam że po prostu KOSMOS! Automat z aktywnym tempomatem miażdży system.
-
-
Super! Kiedy zamawiałeś autko?Wojtass_nt pisze: ↑10 lip 2021, 22:26 Właśnie wróciłem dzisiaj moją bestią. Powiem Wam że po prostu KOSMOS! Automat z aktywnym tempomatem miażdży system.
Jak Twoje wrażenia? Zadowolony jesteś?
-
Jak pisałem wcześniej, zamówiłem 05.05 Advance 1.5 TSI za 96 tys. Z powodu zwodzenia mnie przez dealera z faktycznymi terminami, niepoinformowaniu mnie o wakacyjnej przerwie postanowiłem zrezygnować. W tym samym dniu pojawiło się ogłoszenie o zarejestrowanej w styczniu wersji 1.5 TSI DSG przez sympatycznego ziomka z jednego z Wroclawskich salonow. Ostatecznie sprzedal mi go za 101tys czyli tylko 5tys drozej od ubozszej wersji ktora mialem zamowiona. Kolor taki jaki chcialem plus automat, kamera, podgrzewane fotele, cyfrowy kokpit, oba pakiety, ubezpieczenie i jeszcze 2,5 roku gwarancji. A i srodek grafitowy z ambient light i fotele z kremowymi wstawkami.pawelito1989 pisze: ↑11 lip 2021, 11:17Super! Kiedy zamawiałeś autko?Wojtass_nt pisze: ↑10 lip 2021, 22:26 Właśnie wróciłem dzisiaj moją bestią. Powiem Wam że po prostu KOSMOS! Automat z aktywnym tempomatem miażdży system.
Wrazenia takie ze gdybym mogl to bym go w salonie zaparkowal bo tak go uwielbiam. Nie dosc ze jego sylwetka mnie oczarowala od samego poczatku to jeszcze to wyposazenie i funkcje jak z samolotu rejsowego
-
No teraz kojarze Twoją sytuację z poprzednich postów.Wojtass_nt pisze: ↑11 lip 2021, 12:22Jak pisałem wcześniej, zamówiłem 05.05 Advance 1.5 TSI za 96 tys. Z powodu zwodzenia mnie przez dealera z faktycznymi terminami, niepoinformowaniu mnie o wakacyjnej przerwie postanowiłem zrezygnować. W tym samym dniu pojawiło się ogłoszenie o zarejestrowanej w styczniu wersji 1.5 TSI DSG przez sympatycznego ziomka z jednego z Wroclawskich salonow. Ostatecznie sprzedal mi go za 101tys czyli tylko 5tys drozej od ubozszej wersji ktora mialem zamowiona. Kolor taki jaki chcialem plus automat, kamera, podgrzewane fotele, cyfrowy kokpit, oba pakiety, ubezpieczenie i jeszcze 2,5 roku gwarancji. A i srodek grafitowy z ambient light i fotele z kremowymi wstawkami.pawelito1989 pisze: ↑11 lip 2021, 11:17Super! Kiedy zamawiałeś autko?Wojtass_nt pisze: ↑10 lip 2021, 22:26 Właśnie wróciłem dzisiaj moją bestią. Powiem Wam że po prostu KOSMOS! Automat z aktywnym tempomatem miażdży system.
Wrazenia takie ze gdybym mogl to bym go w salonie zaparkowal bo tak go uwielbiam. Nie dosc ze jego sylwetka mnie oczarowala od samego poczatku to jeszcze to wyposazenie i funkcje jak z samolotu rejsowego
Fajnie że jesteś zadowolony. Ja czekam z niecierpliwością na swojego 2.0 TSI . Mam nadzieję że będzie gotowy do rejsu przy najbliższym transporcie... W zeszłym tygodniu w statusie od dealera był "montaż elementów karoserii" lecz nie wiem z jakim opóźnieniem te informacje są zmieniane w systemie... także zostaje tylko czekać.
Pozdrawiam
ps. Szerokiej drogi i niech służy Ci bezawaryjnie
Nie chcę straszyć, ale moja karoseria jest montowana od połowy czerwca Czytałem ostatnio w portugalskiej prasie (to już zboczenie jest ), że VW robi teraz wszystko, żeby nie robić kolejnych przerw (poza 4 tygodniami sierpnia), a co za tym idzie nie zwalniać pracowników i auta są montowane na tyle ile się da, a potem odstawiane na parking w oczekiwaniu na półprzewodniki. Ale każde auto ma inną konfigurację, może akurat Twoje części będą
T-ROC Advance Indium Grey 1.5 TSI Manual + pakiety: komfort, drogowy, zimowy, siedzenia komfortowe, kamera, ciemne szyby, hak
-
Noo to długo ten status u Ciebie. Ja początkowo termin montażu miałem 28 tydzień , później zmienili na 24 tydzień noo i do tej pory nie złożyli czekamyextreme84 pisze: ↑11 lip 2021, 13:00 Nie chcę straszyć, ale moja karoseria jest montowana od połowy czerwca Czytałem ostatnio w portugalskiej prasie (to już zboczenie jest ), że VW robi teraz wszystko, żeby nie robić kolejnych przerw (poza 4 tygodniami sierpnia), a co za tym idzie nie zwalniać pracowników i auta są montowane na tyle ile się da, a potem odstawiane na parking w oczekiwaniu na półprzewodniki. Ale każde auto ma inną konfigurację, może akurat Twoje części będą
-
Cześć Wszystkim
Wczoraj otrzymałem najnowszy status od dealera i od dnia 02.07 montowana jest karoseria dzisiaj 11 dzień więc nie mają części
Wczoraj otrzymałem najnowszy status od dealera i od dnia 02.07 montowana jest karoseria dzisiaj 11 dzień więc nie mają części
To witaj w klubie Ja jedynie mam nadzieję, że przed sierpniowa przerwa jednak te części dojadą
T-ROC Advance Indium Grey 1.5 TSI Manual + pakiety: komfort, drogowy, zimowy, siedzenia komfortowe, kamera, ciemne szyby, hak