Ile czasu czekacie/czekaliście na swojego T-Roca?
-
Re: Ile czasu czekacie/czekaliście na swojego T-Roca?
Też mam taką nadzieję , akurat dobrze by się złożyło bo transportowiec dopływa do Setubal ;D
-
1.5+DSG Premium + Sport + kamera, el. klapa itd.
Miałem zatwierdzony 27 tydzień produkcji. Na dzień dzisiejszy brak Vin-u w myVolkswagen.
Miałem zatwierdzony 27 tydzień produkcji. Na dzień dzisiejszy brak Vin-u w myVolkswagen.
1.5 DSG + pakiety
Info z wczoraj , przesunięcia w produkcji około 2 tygodnie.mskrapi1980 pisze: ↑13 lip 2021, 11:28 1.5+DSG Premium + Sport + kamera, el. klapa itd.
T-Roc 1.0 Advance z Digital Cockpit , kolor Ravenna +elektryczny system zamykania pokrywy bagaznika +kamera + pakiet komfort,zimowy + jeszcze kilka dodatków - zamówiony 13.05.21, produkcja na 27 tydzień
Znowu jakieś przestoje.......to już się robi jakiś cyrk.
-
Mnie też już zaczyna to irytować
Ja już sobie nerwy odpuściłem, trzeba przyznać, że jest masakra, ale totalnie nikt nie jest w stanie na to zaradzić.. no chyba, że Chiny A byłem niedawno na przeglądzie fiesty żony i oglądałem sobie przy okazji Pumy jakie mieli na placu i przyznam, że w ogóle mi nie podchodziły.. na pewno jest to też kwestia, że sam ich nie konfigurowalem, ale z konfiguratora to też czekanie (przy najmniej oficjalnie) około 4 miesięcy. Bieda tylko z wyjazdem na urlop będzie, ale już doczekam do końca...
T-ROC Advance Indium Grey 1.5 TSI Manual + pakiety: komfort, drogowy, zimowy, siedzenia komfortowe, kamera, ciemne szyby, hak
No to czekamy razem.. ja nie będę zmieniał auta ani marki.Cały czas latam autami z grupy WV obecnie mam seata ibizę z 2007roku i jak już pisałem pomimo plastiku nic nie trzeszczy .Uzbrajamy się w cierpliwość i czekamy
Witam, ja zamówiłem T-roc na początku kwietnia, wyprodukowano w 27 tygodniu i na stronie VW mam już nr VIN dostawa do salonu ma być w połowie sierpnia. Wyposażenie: premium, 1,5 dsg, dwa kolory, ele. klapa, dcc, beats, kamerka, pakiet sport. Zobaczymy czy się nie pomylili
-
Cześć Wszystkim
Wczoraj pisałem Wam że 12 dni mam montaż elem. karoserii , tak dzisiaj otrzymałem telefon od dealera że samochód został już kompletnie zmontowany tylko oczekuje na Protokół Końcowy , czyli status zmienił się względem dnia wczorajszego no to wydaje się że za miesiąc będzie jeżdżone
Wczoraj pisałem Wam że 12 dni mam montaż elem. karoserii , tak dzisiaj otrzymałem telefon od dealera że samochód został już kompletnie zmontowany tylko oczekuje na Protokół Końcowy , czyli status zmienił się względem dnia wczorajszego no to wydaje się że za miesiąc będzie jeżdżone
Witam witam:) samochód zamówiony 12.07, planowany odbiór przed 30.11
T-ROC 1.5 TSI DSG, wersja Premium Rline, kolor Indium