pawelito1989 pisze: ↑14 lip 2021, 11:30
Cześć Wszystkim
Wczoraj pisałem Wam że 12 dni mam montaż elem. karoserii , tak dzisiaj otrzymałem telefon od dealera że samochód został już kompletnie zmontowany tylko oczekuje na Protokół Końcowy , czyli status zmienił się względem dnia wczorajszego no to wydaje się że za miesiąc będzie jeżdżone
Aż sam dziś zapytałem i moj ma status "wyprodukowany bez faktury", czyli coś się chyba rusza...
T-ROC Advance Indium Grey 1.5 TSI Manual + pakiety: komfort, drogowy, zimowy, siedzenia komfortowe, kamera, ciemne szyby, hak
booncol pisze: ↑07 lip 2021, 11:08
U mnie (24 tydzień) status "wyprodukowany", ale jak pisze dealer "producent nie wystawił jeszcze faktury za samochód do importera bo nie ma potrzebnych dokumentów – homologacje itp."
Coś ruszyło dalej? Bo mam teraz chyba indentyczny status...
T-ROC Advance Indium Grey 1.5 TSI Manual + pakiety: komfort, drogowy, zimowy, siedzenia komfortowe, kamera, ciemne szyby, hak
pawelito1989 pisze: ↑14 lip 2021, 17:34
Wygląda na to że rusza , ale tylko na dwa tygodnie... ''extreme84'' wygląda na to że nasze powozy będą płynęły razem
Uwierzę dopiero jak status będzie "w transporcie" bo jednak ten brak faktury równie dobrze może oznaczać, że czegoś brakuje do jej wystawienia ale bądźmy dobrej myśli, a na urlop i tak już pojadę fiesta żony
pawelito1989 pisze: ↑14 lip 2021, 17:34
Wygląda na to że rusza , ale tylko na dwa tygodnie... ''extreme84'' wygląda na to że nasze powozy będą płynęły razem
Uwierzę dopiero jak status będzie "w transporcie" bo jednak ten brak faktury równie dobrze może oznaczać, że czegoś brakuje do jej wystawienia ale bądźmy dobrej myśli, a na urlop i tak już pojadę fiesta żony
Nie kontaktowałem się z dealerem od ostatniego zapytania, wiec nie wiem. Może w przyszłym tygodniu zapytam.
Dobry wieczór. Ja zamówiłem 17.05 T-roc 1,5 Premium z DSG w kolorze szarym Indium metalik z pakietem drogowym, komfortowym , siedzenia komfortowe, kamerą cofania z elektrycznym zamykaniem bagażnika i mam obiecany termin produkcji między 34 a 38 tygodniem a odbiór do 7 .10. br.Na pytanie dlaczego tak długo trwa czekanie, uzyskałem odpowiedż , że kumulują zamówienia o zbliżonym wyposażeniu i dopiero rusz produkcja. Ile jest w tym prawdy to nie wiem. Cierpliwie czekam i wszystkim oczekującym życzę cierpliwości. Pozdrawiam.
Dziś rano moim oczom w myVolkswagen ukazał sie VIN. Jest dobrze
Ostatnio zmieniony 15 lip 2021, 18:47 przez ARTURRO, łącznie zmieniany 1 raz.
T-Roc 1.0 Advance z Digital Cockpit , kolor Ravenna +elektryczny system zamykania pokrywy bagaznika +kamera + pakiet komfort,zimowy + jeszcze kilka dodatków - zamówiony 13.05.21, produkcja na 27 tydzień