Nr komisji lub importera. Jeśli na zamówieniu jest pusto w tej pozycji to tel do dealera
Ile czasu czekacie/czekaliście na swojego T-Roca?
Re: Ile czasu czekacie/czekaliście na swojego T-Roca?
TR 1.5 Premium, manual, zamówienie połowa kwietnia, zatwierdzony 25 tydzień, podobno szczury go nie zjadły i został załadowany na statek
Właśnie dzwoniłem ,miał być do 30.09 a teraz zatwierdzona produkcja to 36 tydzień, czyli realnie pod koniec 10.2021
-
Cześć i czołem.
Ja właśnie wróciłem z Pilskich wojaży i dzisiaj sprawdziłem status mojego szatana. W systemie widnieje jako wyprodukowany bez faktury, w oczekiwaniu na transport...
Dokładniejsze informacje mam otrzymać później, jeszcze Wam napiszę
Ja właśnie wróciłem z Pilskich wojaży i dzisiaj sprawdziłem status mojego szatana. W systemie widnieje jako wyprodukowany bez faktury, w oczekiwaniu na transport...
U mnie było ciągle to samo i to niestety najprawdopodobniej oznacza, że jest wyprodukowany z brakiem jakiejś części...pawelito1989 pisze: ↑26 lip 2021, 15:17 Cześć i czołem.
T-ROC Advance Indium Grey 1.5 TSI Manual + pakiety: komfort, drogowy, zimowy, siedzenia komfortowe, kamera, ciemne szyby, hak
-
No tutaj akurat mam info można powiedzieć z pierwszej ręki bo przyatakowałem dobrą znajomą żeby dopytała jeżeli jest taka możliwość. I okazuje się że jest bo pytała strikte o mojego. Czeka na transport , jakieś 5 tyg bo oba statki już w drodze do Emden...
W takim razie trzymam kciuki
T-ROC Advance Indium Grey 1.5 TSI Manual + pakiety: komfort, drogowy, zimowy, siedzenia komfortowe, kamera, ciemne szyby, hak
Szkoda że nie można w Portugalii odebrać
-
No i po zalogowaniu na myvolkswagen.de mam instrukcję obsługi lekturę czas zacząć
Po niemiecku ?
U mnie też właśnie pojawiła się instrukcja obsługi i zdjęcie auta (wcześniej był rysunek).
Golf VII R Variant 390
T-Roc Premium 1.5 DSG
T-Roc Premium 1.5 DSG