Jakie modyfikacje robicie w t-rocach
Re: Jakie modyfikacje robicie w t-rocach
Witam jeszcze zapomniałem zapytać o światła w dżwiach napisz czy kupiłeś gotowy zestaw do montażu np.na allegro czy sam "zmajstrowałeś" też bardzo potrzebny "gadżet"dla bezpieczeństwa użytkowników auta.
Dzień dobry. Też chętnie bym to zrobił zaraz po zakupie auta ale czy potrafię? Proszę podać skalę trudności jeszcze raz powtórzę , fajne oświetlenie bardzo pomocne . Do czasu otrzymania auta postaram się o wszystkie materiały proszę o możliwy krótki opis jak to zrobić. Pozdrawiam
Lampki podświetlające - kupione na allegro (do wielu modeli VW te same)
Trzeba zdejmować tapicerkę, z przodu mniej roboty bo po dwa kabelki podłączamy do istniejących sterowników drzwi, który należy przekodować (uaktywnić oświetlenie drzwi ), z tyłu więcej pracy bo tylne drzwi nie mają sterowników i trzeba się podpinać pod instalacje silnika szyb ...
generalnie jak ktoś nie ma doświadczenia to nie polecam
Trzeba zdejmować tapicerkę, z przodu mniej roboty bo po dwa kabelki podłączamy do istniejących sterowników drzwi, który należy przekodować (uaktywnić oświetlenie drzwi ), z tyłu więcej pracy bo tylne drzwi nie mają sterowników i trzeba się podpinać pod instalacje silnika szyb ...
generalnie jak ktoś nie ma doświadczenia to nie polecam
- Załączniki
-
- Przechwytywanie.JPG (19.16 KiB) Przejrzano 5499 razy
Dziękuję bardzo za informację ja tego nie przeskoczę ale naprawdę super to zrobiłeś. Moje gratulacje. Pozdrawiam
Chętnie kupię siłowniki do maski silnika może ktoś ma na zbyciu proszę napisać i podać kontakt.Ja wiem że są do kupienia ale czekanie kilkudziesięciu dni dla mnie odpada.
Morette na giełdzie w naszym forum się ogłasza zapytaj co prawda oferta z marca ale może być aktualna jak to było w moim przypadku.
Tak,tak widziałem na Amazonie cena przystępna i szybka dostawa pewnie się zdecyduję- dzięki.
Chłopaki, podeślijcie link z amazanu do tych siłowników. Dzięki !
Cześć, a czy znacie jakieś siłowniki do klapy bagażnika, aby sama się podnosiła po otwarciu np pilotem?