Reflektory LED zimą

Wszystkie tematy związane z Volkswagenem T-Roc - zakup, eksploatacja, problemy itd.
balon

Re: Reflektory LED zimą

Post autor: balon »

Wojtass_nt pisze: 28 sie 2021, 10:48 A to w innych samochodach śnieg/błoto nie zalepia? 🤔
Oczywiście, że zaślepiają, dlatego bardzo przydają się spryskiwacze, których w troc nawet nie ma w opcji.
Troc Premium indium grey 1.5 + dsg + pakiet sport + pakiet drogowy + keyless + automatyczny bagażnik + kamera cofania + felgi szare Kolumbus 17 - zamówiony 11.06 - wyprodukowany 14.10. Odbiór 23.11.
Passaretti B8 2021 Business z pakietami + dsg
barteksc

Post autor: barteksc »

Witam,
Lampy LED oddają ciepło do tyłu a nie na klosz jak w klasycznych lampach plus pęd zimnego powietrza podczas jazdy co powoduje że nie ma szans żeby śnieg topił się na nich i stąd to uciążliwe oblepianie i konieczność czyszczenia ręcznie co kawałek drogi.
paulr

Post autor: paulr »

obfite opady marznącego śniegu+ prędkość = przód auta jak by go ktoś cały czas szybko stygnącą pianką montażową spryskiwał:) na szczeście przez ponad 3 lata posiadania auta tylko raz miałem taką sytuację. ( tempomat częściej nie działa)
Gumis

Post autor: Gumis »

Ja czujnik front asistant napastowałem SONAX XTREME BSD BRILLIANT SHINE QUICK DETAILER KROPELKOWANIE OCHRONA LAKIERU 750ML i jest owiele lepiej .
ODPOWIEDZ