Ile czasu czekacie/czekaliście na swojego T-Roca?
Re: Ile czasu czekacie/czekaliście na swojego T-Roca?
Co ciekawe dziś się dowiedziałem , że w systemie VW moje auto nadal widnieje do produkcji 36 tydz. pomimo że mamy już 37
Pewnie jest produkowany, albo świeżo został wyprodukowany.
1.5 TSI GPF ACT DSG PREMIUM RAVENNA BLUE PANORAMA SPORT
-
Mój poszedł na produkcje, jak się okazało, w piątek 36 tygodnia i ma dzisiaj status w produkcji. Produkcja trwa minimum 3 dni. Status można podglądać cały czas, ale raport zbiorczy jest podobno wysyłany raz w tygodniu do dealerów.
Te nieposkładane, też kończą powoli.
Będzie dobrze.
Właśnie dostałem informację od VW Dealera, że mój wypłynął z portu 10.09. Jestem ja ciekawZiomekatomek pisze: ↑13 wrz 2021, 12:29Mój poszedł na produkcje, jak się okazało, w piątek 36 tygodnia i ma dzisiaj status w produkcji. Produkcja trwa minimum 3 dni. Status można podglądać cały czas, ale raport zbiorczy jest podobno wysyłany raz w tygodniu do dealerów.
Będzie dobrze.
t-roc 1.5 DSG Premium + Pakiety
A kiedy zamawiany?Spock82 pisze: ↑13 wrz 2021, 14:35Właśnie dostałem informację od VW Dealera, że mój wypłynął z portu 10.09. Jestem ja ciekawZiomekatomek pisze: ↑13 wrz 2021, 12:29Mój poszedł na produkcje, jak się okazało, w piątek 36 tygodnia i ma dzisiaj status w produkcji. Produkcja trwa minimum 3 dni. Status można podglądać cały czas, ale raport zbiorczy jest podobno wysyłany raz w tygodniu do dealerów.
Będzie dobrze.
Zamówiłem, sprawdziłem teraz dokładnie, 07.06.2021.
07.06 - Dealer VW informuje, że produkcja się rozpocznie ostatni tydzień lipca, dostawa początek sierpnia
25.06 - Dealer VW informuje, że produkcja 38 tydzień dostawa 18.10 -24.10. Robię eskalację! Dealer nadaje priorytet.
27.07 - Dealer VW informuje, że produkcja potwierdzona 35 tydzień.
Wejście do produkcji planowo 35 tydzień, realnie 36.
07.09 - Dealer VW informuje, że produkcja rozpoczęta. Numer komisji działa i zaciąga model na volkswagen.pl (de)
09.09 - Dealer VW informuje, że jest VIN.
10.09 - Volkswage.de zaciąga VIN pokazuje zdjęcia i instrukcję obsługi WeConnect wywala błędy
13.09 - Dealer VW informuje, że samochód odebrany z miejsca wysyłki z portu. WeConnect nie wywala błędu jest oferta na kupno usługi.
CDN...
07.06 - Dealer VW informuje, że produkcja się rozpocznie ostatni tydzień lipca, dostawa początek sierpnia
25.06 - Dealer VW informuje, że produkcja 38 tydzień dostawa 18.10 -24.10. Robię eskalację! Dealer nadaje priorytet.
07.09 - Dealer VW informuje, że produkcja rozpoczęta. Numer komisji działa i zaciąga model na volkswagen.pl (de)
10.09 - Volkswage.de zaciąga VIN pokazuje zdjęcia i instrukcję obsługi WeConnect wywala błędy
13.09 - Dealer VW informuje, że samochód odebrany z miejsca wysyłki z portu. WeConnect nie wywala błędu jest oferta na kupno usługi.
CDN...
t-roc 1.5 DSG Premium + Pakiety
No ja zamówiłem 09.06 i cisza
W myvolkswagen mam już VIN I po prawej stronie wyposażenie i instrukcje ale brak zdjęcia z kolorem sam szkielet tzn ze od 20 lipca stoi na produkcji ...masakraSpock82 pisze: ↑13 wrz 2021, 18:45 Zamówiłem, sprawdziłem teraz dokładnie, 07.06.2021.
CDN...
-
W Portugalii piszą, że znów będzie przerwa produkcyjna od 18 do 21 września.