Gdzie o tym można poczytać?
Ile czasu czekacie/czekaliście na swojego T-Roca?
-
Re: Ile czasu czekacie/czekaliście na swojego T-Roca?
No ciekawa jestem, mój zamówiony w połowie kwietnia i echo....Co tydzień dzwonię do dealera i ciągle brakuje części, ręce opadają jak długo będziemy czekać......?koniec roku niedługo!!!Ziomekatomek pisze: ↑16 wrz 2021, 15:46 Mój poszedł na produkcję 10 września. Dealer powiedział, że jak będzie gotowy to zadzwoni. Jeszcze nie dzwonił ale jak z nim rozmawiałem, to pierwszy raz od zamówienia nie chciał nic deklarować...
Chyba tych najdłużej czekających mają najbardziej w d... Ludzie z czerwca/lipca piszą, że już do nich płyną albo czkają na transport... Może liczą, że zrezygnujemy i będzie można auto opchnąć z 10-15% drożej?
Ciekaw jestem jaki wpływ na samochód ma takie 3 miesięczne stanie na parkingu? Wiadomo, że takie nieruszane auta to szybko się gruz robi. Pewnie zachodzi już rudą
Ciekaw jestem jaki wpływ na samochód ma takie 3 miesięczne stanie na parkingu? Wiadomo, że takie nieruszane auta to szybko się gruz robi. Pewnie zachodzi już rudą
Advance 1,5 TSI manual, RM2022, pakiet drogowy, komfort, design + siedzenia "komfort" + kamerka.
-=-
Zamówiony 30.03, tydzien produkcji 17, potwierdzony dopiero 28, produkowany od 30 do 43(!) tygodnia 47 u dealera, odbiór 8.12
-=-
Zamówiony 30.03, tydzien produkcji 17, potwierdzony dopiero 28, produkowany od 30 do 43(!) tygodnia 47 u dealera, odbiór 8.12
Mój chyba nawet pomimo obietnic nie poszedł do produkcji.
Ja dziś usłyszałam, że ten planowany z początku września 39 tydzień jednak nie został zatwierdzony oraz że 40 też jest mało prawdopodobny. Podobno to głównie przez zegary kolorowe w wersji Premium, które akurat są mi obojętne i gdybym wiedziała, że inne wersje produkują szybciej, to bym wybrała inną
Podobno też najdłużej trzeba czekać na Premium 1.5 automat.
Ale dlaczego nikt nie jest w stanie powiedzieć kiedy będzie? Taka marka i takie cyrki .szyna pisze: ↑16 wrz 2021, 16:17 Chyba tych najdłużej czekających mają najbardziej w d... Ludzie z czerwca/lipca piszą, że już do nich płyną albo czkają na transport... Może liczą, że zrezygnujemy i będzie można auto opchnąć z 10-15% drożej?
Ja mam manual i analogowe zegary i od marca czekam, wiec co dealer to inna sciema
Advance 1,5 TSI manual, RM2022, pakiet drogowy, komfort, design + siedzenia "komfort" + kamerka.
-=-
-=-
U mnie na początku brakowało kliku części teraz od jakiegoś czasu jednej i tak końca nie ma. Nie wierzę w te bajki. Pracuję w podobnej branży i sytuacja jest pod kontrolą. Komponenty są dostarczane mniej ale na bieżąco. Na pewno produkują teraz kompletnie a nasze dalej zalegają na parkingu. To jest wina salonu w którym zamawiamy nie starają się. Na pewno w pierwszej kolejności do bogatszych krajów a nie do Polski.Tak myślę.Więc nie łykam tych bajeczek,ale muszę czekać.
Czekałem 4 miesiące wiec relatywnie krótko, także mit obalony.Kumeika pisze: ↑16 wrz 2021, 16:32Ja dziś usłyszałam, że ten planowany z początku września 39 tydzień jednak nie został zatwierdzony oraz że 40 też jest mało prawdopodobny. Podobno to głównie przez zegary kolorowe w wersji Premium, które akurat są mi obojętne i gdybym wiedziała, że inne wersje produkują szybciej, to bym wybrała inną
Podobno też najdłużej trzeba czekać na Premium 1.5 automat.
Golf VII R Variant 390
T-Roc Premium 1.5 DSG
T-Roc Premium 1.5 DSG
Sprzedawca nadal twierdzi, że zatwierdzony 36