Ile czasu czekacie/czekaliście na swojego T-Roca?
Re: Ile czasu czekacie/czekaliście na swojego T-Roca?
Witam każdy ma podany termin kiedy auto zostanie dostarczone i co z tego.Poczytaj posty i zobaczysz co jest z tymi terminami ano wielka lipa.Ku pocieszeniu ja miałem termin 31.08.21 i dalej tele- echo.Dzwon do Dealera i pytaj będziesz przynajmniej jakoś informowany na bieżąco.Oczywiscie życzę powodzenia nie miałem złych intencji,po prostu ja i wielu innych forumowiczów odczuwamy to na własnej skórze .Pozdrawuam i mam nadzieję że ten mój czarny scenariusz się nie spełni.
Ja na przykład miałam wpisany odbiór do 16.08., a tymczasem nawet tygodnia produkcji jeszcze nie zatwierdziliAgajack pisze: ↑22 wrz 2021, 13:33 Witam każdy ma podany termin kiedy auto zostanie dostarczone i co z tego.Poczytaj posty i zobaczysz co jest z tymi terminami ano wielka lipa.Ku pocieszeniu ja miałem termin 31.08.21 i dalej tele- echo.Dzwon do Dealera i pytaj będziesz przynajmniej jakoś informowany na bieżąco.Oczywiscie życzę powodzenia nie miałem złych intencji,po prostu ja i wielu innych forumowiczów odczuwamy to na własnej skórze .Pozdrawuam i mam nadzieję że ten mój czarny scenariusz się nie spełni.
Powodzonka i szerokości
ObyAgajack pisze: ↑22 wrz 2021, 13:33 Witam każdy ma podany termin kiedy auto zostanie dostarczone i co z tego.Poczytaj posty i zobaczysz co jest z tymi terminami ano wielka lipa.Ku pocieszeniu ja miałem termin 31.08.21 i dalej tele- echo.Dzwon do Dealera i pytaj będziesz przynajmniej jakoś informowany na bieżąco.Oczywiscie życzę powodzenia nie miałem złych intencji,po prostu ja i wielu innych forumowiczów odczuwamy to na własnej skórze .Pozdrawuam i mam nadzieję że ten mój czarny scenariusz się nie spełni.
Lipa, przyszły tydzień cały Volkswagen stoi, Czechy i Polska też także Portugalia niestety. Czekamy nadal. Dealer milczy. Maile do Poznania bez odpowiedzi. Ciekawe, jak przyjdą w grudniu to pewnie się okaże, że na koła zimowe trzeba czekać do maja
-
Witam wszystkich. T-Roca zamawiałem pod koniec lipca. Diler wpisał mi "na wyrost" datę odbioru 20.12.2021. Zobaczymy
Zalogowałem się na niemieckiej stronie VW - mam widok jak w załączonym screenie. Czy coś jeszcze można tam sprawdzić? No i czy to, że mam tam zdjęcie T-Rocka a nie grafikę cokolwiek oznacza?
Zalogowałem się na niemieckiej stronie VW - mam widok jak w załączonym screenie. Czy coś jeszcze można tam sprawdzić? No i czy to, że mam tam zdjęcie T-Rocka a nie grafikę cokolwiek oznacza?
- Załączniki
-
- troc.JPG (48.75 KiB) Przejrzano 2775 razy
mam tak od 2 miesięcy i... nic nie wiadomo co jak i na kiedy
Teraz masz zdjęcie i nic nie zobaczysz,po jakimś czasie pojawi Ci się rysunek wtedy dopiero będziesz miał wyposażenie swojego auta.A jak będziesz miał zdjęcie.wyposażenie.instrukcje obsługi no i oczywiście win to...to......to już prawie go masz,zostaje tylko kwestia kiedy pójdzie do transportu powodzenia cierpliwość
https://www.razaoautomovel.com/2021/09/ ... m-producao
Ciekawy ale niezbyt optymistyczny artykuł... Fabryka znowu stanie na 1,5 tygodnia od 27.09 - 06.10
Ciekawy ale niezbyt optymistyczny artykuł... Fabryka znowu stanie na 1,5 tygodnia od 27.09 - 06.10
28 tydzień produkcji - Emdem 01.11.2021