Będziemy rozmawiać przy odbiorze, rabat ma być dam znać po załatwieniu spraw.
Ile czasu czekacie/czekaliście na swojego T-Roca?
-
Re: Ile czasu czekacie/czekaliście na swojego T-Roca?
VIN + Wizualizacja(znowu) + Digitales BordbuchSylik pisze: ↑13 paź 2021, 10:02pokaż jak powinna wyglądac strona bo na vw.de mam zdjęcia swojej konfiguracji i jakas mozliwosc podejrzenia wyposażenia ale instrukcji nie widze albo jej nie ma ;p na vw.pl jest VIN i szkic autaZiomekatomek pisze: ↑13 paź 2021, 8:44Sam VIN nic nie znaczy, spytaj tych co czekają na samochód od marca.Sylik pisze: ↑13 paź 2021, 8:33 Może komuś sie to przyda:
w piatek zmiana statusu pojazdu: w produkcji (informacja od dealera)
w poniedziałek nadany nr VIN (informacja z systemu dealera) a na vw.de vw.pl VIN dodany dopiero dziś rano.
Podejrzewam, że to co widzimy na tych portalach ma opoźnienie stanu faktycznego gdzies 30-35h wiec jest duze prawdopodobieństwo ze jak zobaczymy vin to auto juz stoi gotowe i czeka na transport
Masz instrukcje na vw de?
Mnie wskoczył VIN i link do instrukcji i tego samego dnia dostałem informacje od dealera, że gotowy i czekamy na transport
Szkic zamienił mi się na wizualizację dwa dni później.
Kilka stron wcześniej znajdziesz link do strony gdzie możesz sprawdzić czy znajduje Ci instrukcje po VIN jak nie masz dostępu do vw de.
BTW,
Dostałem info, że mój wypłynął dzisiaj do Niemiec.
- Załączniki
-
- vw de.PNG (106.34 KiB) Przejrzano 2964 razy
Nie mam tylko Digitales Bordbuch a reszta jest - eh czekamyZiomekatomek pisze: ↑13 paź 2021, 10:55VIN + Wizualizacja(znowu) + Digitales BordbuchSylik pisze: ↑13 paź 2021, 10:02pokaż jak powinna wyglądac strona bo na vw.de mam zdjęcia swojej konfiguracji i jakas mozliwosc podejrzenia wyposażenia ale instrukcji nie widze albo jej nie ma ;p na vw.pl jest VIN i szkic autaZiomekatomek pisze: ↑13 paź 2021, 8:44
Sam VIN nic nie znaczy, spytaj tych co czekają na samochód od marca.
Masz instrukcje na vw de?
Mnie wskoczył VIN i link do instrukcji i tego samego dnia dostałem informacje od dealera, że gotowy i czekamy na transport
Szkic zamienił mi się na wizualizację dwa dni później.
Kilka stron wcześniej znajdziesz link do strony gdzie możesz sprawdzić czy znajduje Ci instrukcje po VIN jak nie masz dostępu do vw de.
BTW,
Dostałem info, że mój wypłynął dzisiaj do Niemiec.
Info od sprzedawcy- mój na statku
w stopce 09.06
Gratulacje. Ja też wtedy zamawiałem i cisza.
Wersja Premium w DE to Sport?
Mam tak ją oznaczoną:
Wersja Premium w DE to Sport?
Mam tak ją oznaczoną:
- Załączniki
-
- 6FD83367-33FA-4ADF-A0D4-A75FC47ABACA.jpeg (201.39 KiB) Przejrzano 2827 razy
Troc Premium indium grey 1.5 + dsg + pakiet sport + pakiet drogowy + keyless + automatyczny bagażnik + kamera cofania + felgi szare Kolumbus 17 - zamówiony 11.06 - wyprodukowany 14.10. Odbiór 23.11.
Passaretti B8 2021 Business z pakietami + dsg
Passaretti B8 2021 Business z pakietami + dsg
-
Dostałem info od Dealera że dokopali się do aut....Uwaga z 25 tygodnia produkcji więc być może my Weterani też się w końcu doczekamy.