Ile czasu czekacie/czekaliście na swojego T-Roca?

Wszystkie tematy związane z Volkswagenem T-Roc - zakup, eksploatacja, problemy itd.
Andrea52

Re: Ile czasu czekacie/czekaliście na swojego T-Roca?

Post autor: Andrea52 »

Dobry wieczór. Dzisiaj dotarł do dealera w Rzeszowie zamówiony 17.05., już odebrałem dokumenty , jutro zarejestruję i w piątek odbiór po pół rocznym oczekiwaniu na T-roca Premium 1,5 szary Indium metalik z dsg z pakietami i resztą dodatków. Podzielę się wrażeniami z jazdy. Pozdrawiam .
audioplast

Post autor: audioplast »

U mnie dzis info od dealera ze samochod bedzie pod koniec tygodnia w Krakowie. Zamowiony koniec marca :roll: pozdrawiam
wowa_ja

Post autor: wowa_ja »

Patara płynie do Vlissinhen w Holandii. O co chodzi?
tmakler

Post autor: tmakler »

Dzisiaj widziałem swojego T-roca, a właściwie dwa, ale o tym za chwilę. Chociaż, jeszcze oklejone, prezentują się godnie.
Przyszły do Szczecin 2 T-roci, ponieważ w czerwcu zdecydowałem się na wersję jak na dole w opisie tylko wersja Sport, jednak ze względu na ciemną podsufitkę (trochę za czarno w środku), po dwóch dniach zmieniłem zamówienie na Premium w normalnej wersji z jasną podsufitką i białymi skórzanymi obszyciami siedzeń. Dealer nie wycofał wcześniejszego zamówienia i wczoraj przyszły dwa, miałem wybór i po oględzinach zdecydowałem się na normalną wersję Premium a wersja Sport czeka na szczęśliwego nabywcę.
Myślę szczególnie o pechowcach z okolicy Warszawy, którzy czekali długie miesiące i pechowo w pożarze lawety stracili szansę na samochód w najbliższym czasie. Niestety, zapewne nie ma szans na cenę z przed podwyżki, obecna cena to ok. 130tyś, natomiast jeżeli ktoś jest zainteresowany, podaję numer do dealera:
Mateusz 695 092 233.
T-ROC 1.5 TSI DSG, wersja Premium + bajery, kolor Niebieski "Ravenna" metalik Czarny, zamówiony 30.06, odebrany 24.11.21. :D
wowa_ja

Post autor: wowa_ja »

Były pytania o wygląd poliftowego T-roca. Oceńcie sami

https://spidersweb.pl/autoblog/volkswag ... 1-lifting/
baxior
Kontakt:

Post autor: baxior »

wowa_ja pisze: 17 lis 2021, 20:14 Były pytania o wygląd poliftowego T-roca. Oceńcie sami

https://spidersweb.pl/autoblog/volkswag ... 1-lifting/
Jest już założony wątek na ten temat.
T-Roc Premium 1.5 TSI Manual Czarna Perła z pakietami i dodatkami😉
Maj 2021
balon

Post autor: balon »

Pytanie z ciekawości. Ktoś kto zamawiał w okolicach pierwszej połowy czerwca czeka jeszcze na auto? Moje wyprodukowane jakoś 15.10, w transporcie już napewno był po 20, a dalej cisza.
Troc Premium indium grey 1.5 + dsg + pakiet sport + pakiet drogowy + keyless + automatyczny bagażnik + kamera cofania + felgi szare Kolumbus 17 - zamówiony 11.06 - wyprodukowany 14.10. Odbiór 23.11.
Passaretti B8 2021 Business z pakietami + dsg
Kumeika

Post autor: Kumeika »

Tak, ja zamawiałam 16.06. W tym tygodniu ma się dopiero produkować. I mam nadzieję, że się wyprodukuje.
Pozor92

Post autor: Pozor92 »

Mój juz też będzie u dealera w tym tygodniu.
28 tydzień produkcji - Emdem 01.11.2021
Agajack

Post autor: Agajack »

Moj dotarł dziś do Wroclawia odbieram przyszły piatek.Zamawiany 27.04.21.🙂🙂
ODPOWIEDZ