Ile czasu czekacie/czekaliście na swojego T-Roca?
Re: Ile czasu czekacie/czekaliście na swojego T-Roca?
To jest jakieś porąbane, nie kumam tej ich logistyki czym się kierują wysyłając auta… czy ktoś panuje na tym by wysyłać auta które są wyprodukowane w listopadzie, czy wysyłają po kolei które bliżej wyjścia stoją.
Przecież z fabryki codziennie schodzi z lini pewnie kilkaset aut i ciekawe jakie są priorytety wysyłek…
Przecież z fabryki codziennie schodzi z lini pewnie kilkaset aut i ciekawe jakie są priorytety wysyłek…
No tak jak piszesz, nie wiadomo jakie są priorytety, moje od 24 listopada stoi na parkingu i czeka na załadunek
T-Roc R-Line 1.5 DSG Kolor: Ascot Gray, Kamera Cofania, Elektryczna klapa, Pakiet Black Style, IQ. LIGHT Reflektory LED Matrix, System Easy Open & Close z alarmem, Pakiet Komfort, Digital Cockpit Pro,
Myślę, że akurat Polska nie jest krajem priorytetowym.bazylosss pisze: ↑19 gru 2022, 18:02 To jest jakieś porąbane, nie kumam tej ich logistyki czym się kierują wysyłając auta… czy ktoś panuje na tym by wysyłać auta które są wyprodukowane w listopadzie, czy wysyłają po kolei które bliżej wyjścia stoją.
Albo importer ma już swoje ilosci sztuk zrobione i czeka na 2023, różnie może być w końcu vw to korporacja, słupki tabelki muszą się zgadzać
U mnie minęły już ponad 2 miesiące od zakończenia produkcji, co najmniej od 9-11 ma status "w transporcie". Podobno miał być w salonie 21 grudnia, ale termin już się przesuwa i obecnie to 28-12... Strzelam optymistycznie że będą mieli go na miejscu chwilę przed moim wyjazdem w góry na koniec stycznia
Mnie logistyk (z branży samochodowej) właśnie tak to wytłumaczył: jeżeli twoje auto z powodu braku kamery czeka na placu, to potem na plac wjeżdżają następne. Jeśli po tygodniu, czy dwóch już jest ta kamera, to zgodnie z zasadami logistyki właśnie nie przestawiają wszystkich aut, żeby wyciągnąć te, do których trzeba coś dołożyć, tylko one dalej czekają aż będzie do nich dostęp. Logistyka działa ale logika…?
- Marecki1976
Czas zamówienia 20 październik czas dostawy do Poznania dzisiaj tzn 20 grudzień i odbiór po opłaceniu i zarejestrowaniu po niedzieli.
Zastanawiam się tylko czy warto rejestrować go teraz czy wstrzymać się do 2023r. Te 2,3 dni czekania to już nie robią mi takiego znaczenia a czy bym na czymś skorzystał prócz tego że pierwsza rejestracja byłaby z 2023r ?
Zastanawiam się tylko czy warto rejestrować go teraz czy wstrzymać się do 2023r. Te 2,3 dni czekania to już nie robią mi takiego znaczenia a czy bym na czymś skorzystał prócz tego że pierwsza rejestracja byłaby z 2023r ?
T-Roc 1.5 《30.12.2022》
Ja swojego mam od maja 2021, ale...Marecki1976 pisze: ↑20 gru 2022, 17:43 Czas zamówienia 20 październik czas dostawy do Poznania dzisiaj tzn 20 grudzień i odbiór po opłaceniu i zarejestrowaniu po niedzieli.
Nierealny czas. Nie wkurzaj tych co czekają i napisz prawdę. Nie zamówiłeś tylko wziąłeś auto, z którego ktoś zrezygnował.
T-Roc Premium 1.5 TSI Manual Czarna Perła z pakietami i dodatkami
Maj 2021
Maj 2021
- Marecki1976
Pewnie tak, złożyłem zamówienie na styczeń 2023, ale za jakieś 2dni zadzwonili do mnie że dokładnie z takimi dodatkami jakie zamówiłem mają na 43tydzien 2022 w produkcji tylko tyle że jeszcze jest dodatkowo jest autoalarm.
Dostałem dobry upust troche dodatków i zdecydowałem się na ten z 2022. Nie przeszkadza mi rok bo ja nie biore nowych sam. na rok czy dwa tylko znacznie znacznie dłużej.
Dostałem dobry upust troche dodatków i zdecydowałem się na ten z 2022. Nie przeszkadza mi rok bo ja nie biore nowych sam. na rok czy dwa tylko znacznie znacznie dłużej.
T-Roc 1.5 《30.12.2022》
Parana wypłynęła kto jak ja się łudzi ze tym razem jest auto na tym statku ?