O chłodzeniu czytałem na forum tu albo Tiguana, już nie pamiętam. Natomiast akumulator miałem okazję porównać na myvolkswagen.de, auta które zamówiłem z hakiem fabrycznym vs auto które ostatecznie kupiłem. W materiałach marketingowych raczej tego nie znajdziesz.
Ile czasu czekacie/czekaliście na swojego T-Roca?
Re: Ile czasu czekacie/czekaliście na swojego T-Roca?
T-ROC Advance Indium Grey 1.5 TSI Manual + pakiety: komfort, drogowy, zimowy, siedzenia komfortowe, kamera, ciemne szyby, hak
-
Skąd miałeś informacje co brakuje jakie części?Renii pisze: ↑16 wrz 2021, 18:07U mnie na początku brakowało kliku części teraz od jakiegoś czasu jednej i tak końca nie ma. Nie wierzę w te bajki. Pracuję w podobnej branży i sytuacja jest pod kontrolą. Komponenty są dostarczane mniej ale na bieżąco. Na pewno produkują teraz kompletnie a nasze dalej zalegają na parkingu. To jest wina salonu w którym zamawiamy nie starają się. Na pewno w pierwszej kolejności do bogatszych krajów a nie do Polski.Tak myślę.Więc nie łykam tych bajeczek,ale muszę czekać.
U mnie nadal widnieje oczekiwany tydzień produkcji 36, planowany tydzień produkcji 36
Od sprzedawcy kłamią jak z nut.Kate74@ pisze: ↑16 wrz 2021, 21:49Skąd miałeś informacje co brakuje jakie części?Renii pisze: ↑16 wrz 2021, 18:07U mnie na początku brakowało kliku części teraz od jakiegoś czasu jednej i tak końca nie ma. Nie wierzę w te bajki. Pracuję w podobnej branży i sytuacja jest pod kontrolą. Komponenty są dostarczane mniej ale na bieżąco. Na pewno produkują teraz kompletnie a nasze dalej zalegają na parkingu. To jest wina salonu w którym zamawiamy nie starają się. Na pewno w pierwszej kolejności do bogatszych krajów a nie do Polski.Tak myślę.Więc nie łykam tych bajeczek,ale muszę czekać.
Statek w porcie, rozładunek trwa ,
czy nasze auta tam są :) możliwe.
czy nasze auta tam są :) możliwe.
- Załączniki
-
- Bez tytułu.jpg 3.jpg (253.68 KiB) Przejrzano 2864 razy
T-Roc 1.0 Advance z Digital Cockpit , kolor Ravenna +elektryczny system zamykania pokrywy bagaznika +kamera + pakiet komfort,zimowy + jeszcze kilka dodatków - zamówiony 13.05.21, produkcja na 27 tydzień
-
Niektórzy to niedługo zatrudnią się jako marynarze na tych statkach tylko żeby śledzić dostawy
morfeusz747 pisze: ↑17 wrz 2021, 14:32 Niektórzy to niedługo zatrudnią się jako marynarze na tych statkach tylko żeby śledzić dostawy
- Załączniki
-
- 4468c75584884977ddc94090c85a0b5b.jpg (17.86 KiB) Przejrzano 2833 razy
T-Roc 1.0 Advance z Digital Cockpit , kolor Ravenna +elektryczny system zamykania pokrywy bagaznika +kamera + pakiet komfort,zimowy + jeszcze kilka dodatków - zamówiony 13.05.21, produkcja na 27 tydzień
[/i][*] :lol
ARTURRO pisze: ↑17 wrz 2021, 14:43morfeusz747 pisze: ↑17 wrz 2021, 14:32 Niektórzy to niedługo zatrudnią się jako marynarze na tych statkach tylko żeby śledzić dostawy